Libnet.ro
UNICEF

11:15

SEFUL CORA ROMANIA: Zvonurile privind asa-zise discutii pentru vanzare sunt lipsite de orice suport real

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SEFUL CORA ROMANIA: Zvonurile privind asa-zise discutii pentru vanzare sunt lipsite de orice suport real

Directorul general al retailerului Cora Romania, Thierry Destailleur, a anuntat, astazi, ca zvonurile vehiculate in presa privind asa-zise discutii pentru vanzarea Cora sunt lipsite de orice suport real, planul companiei fiind acela de a ramane in Romania si de a se dezvolta. continuă pe Ziarul Bursa

Destailleur:Cora va deschide noi magazine in Romania. Zvonurile privind asa-zisa vanzare sunt nefondate

Cora va deschide noi magazine in Romania, o piata pe care activeaza din 2003, si va continua sa dezvolte segmentul online, care are bune perspective de crestere. Cu alte cuvinte, Cora continua sa investeasca pe piata romaneasca si sa creeze sute de noi locuri de munca.

Seful Cora neaga discutiile despre vanzare: Ramanem in Romania si vrem sa ne dezvoltam pe piata locala

Thierry Destailleur, directorul general al Cora Romania a declarat ca zvonurile vehiculate zilele astea in presa privind discutii pentru vanzarea Cora catre Carrefour sunt lipsite de orice suport real, planul companiei fiind acela de a ramane in.

Guvernul adopta OUG privind selectarea procurorilor pentru Parchetul European

Guvernul urmeaza sa adopte in sedinta de astazi OUG privind selectarea procurorilor pentru Parchetul European, a anuntat la debutul reuniunii Executivului premierul Viorica Dancila.

UPDATE Guvernul a adoptat OUG privind selectarea procurorilor pentru Parchetul European

Guvernul a adoptat in sedinta de astazi OUG privind selectarea procurorilor pentru Parchetul European, a anuntat ministrul Justitiei, Tudorel Toader, la finalul sedintei Executivului.

Guvernul a adoptat Ordonanta privind majorarea alocatiilor pentru copii, amendament despus de deputatul PNL Robert Sighiartau

Guvernul a adoptat marti Ordonanta de urgenta prin care alocatiile de stat pentru copii vor fi majorate incepand cu 1 martie. Initiativa a apartinut PNL-istului Robert Sighiartau. Astfel, alocatiile vor .

Guvernul a adoptat Ordonanta privind majorarea alocatiilor pentru copii

Guvernul a adoptat marti Ordonanta de urgenta prin care alocatiile de stat pentru copii vor fi majorate incepand cu 1 martie. Masura a fost adoptata in urma unui amendament depus de PNL la legea bugetului, insa PSD se lauda ca alocatiile vor crestere datorita coalitiei, care a identificat corect sursa de finantare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )