Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seful Dacia din Marea Britanie viseaza la o masina sport cu doua locuri a marcii low cost din Romania

Hotnews Hotnews,
Seful Dacia din Marea Britanie viseaza la o masina sport cu doua locuri a marcii low cost din Romania

Seful marcii Dacia in Marea Britanie, Thierry Sybord, spune ca visul lui este sa vada o masina sport de doua locuri a marcii ceva cu filosofia primului MX-5, insa mai ieftina, a declarat el pentru revista Auto Express. El a adaugat ca ar vrea ca, pe langa Duster si Sandero, pe piata din Regat sa fie lansat si Lodgy, insa considera ca acest model ar trebui sa primeasca un facelift. continuă pe Hotnews

Ministrul britanic de Finante: Austeritatea din Marea Britanie va dura mai mult decat s-a anticipat, pana in 2018

Ministrul britanic de Finante, George Osborne, a anuntat miercuri ca austeritatea la care este supusa tara va dura cu un an in plus fata de asteptarile initiale, pana in 2018. Executivul anticipeaza.

Lungmetrajul 007: Coordonata Skyfall, cel mai recent film din seria James Bond, a doborat recordul de box office din Marea Britanie

Lungmetrajul 007: Coordonata Skyfall, al 23-lea din seria James Bond, a devenit pelicula cu cele mai mari incasari din istoria box office-ului britanic, dupa ce a vandut bilete in valoare de 94,3 milioane de.

FOTOGALERIE Asa arata Audi RS 6 Avant: limuzina, break si masina sport

Noul Audi RS 6 Avant break) e gata de lansare, cu un motor V8 pe benzina de 4 litri 4. 0 TFSI), biturbo, ce livreaza 560 Cai Putere CP) si un cuplu maxim de 700 Newton-metru Nm). RS 6 Avant o limuzina, un break si o masina sport, intr-un singur automobil accelereaza pana la 100 km/h in 3,9 secunde si atinge o viteza maxima de 305 km/h.

OMV Petrom si ExxonMobil desfasoara cea mai mare campanie de achizitie seismica 3D din Marea Neagra

OMV Petrom impreuna cu ExxonMobil Exploration and Production Romania Limited, o subsidiara a Exxon Mobil Corporation, au demarat cea mai mare campanie de achizitie seismica 3D din Marea Neagra, se arata intr-un comunicat de presa.

Secretul din interiorul Cadillac One, masina cu care merge cel mai puternic om al lumii. E mai ceva ca un TANC

Presedintele SUA este cel mai bine pazit om din lume. Are la dispozitia sa oameni bine antrenati, care il pazesc si se asigura ca este in siguranta oriunde ar merge. De la avionul prezidential, Air Force.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )