Libnet.ro
UNICEF

18:30

Seful DIICOT Alba Iulia a demisionat din functie. Procurorul Ioan Muresan esteurmarit penalde DNA

Adevărul Adevărul,
Seful DIICOT Alba Iulia a demisionat din functie. Procurorul Ioan Muresan esteurmarit penalde DNA

Seful DIICOT Alba, procurorul Ioan Muresan a demisionat din functie. Muresan si-a inbaintat demisia conducerii DIICOT, urmand sa fie discutata in cadrul sectiei de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii. Ioan Muresan este urmarit penal de DNA in dosarul privind probele fabricate impotriva comisarului sef Traian Berbeceanu. continuă pe Adevărul

Directorul economic al societatii Apa CTTA Alba Iulia, trimis in judecata pentru conflict de interese

Directorul economic al societatii Apa CTTA Alba Iulia a fost trimis in judecata de procurori pentru conflict de interese. Lucica Crisan este acuzata ca a participat la luarea unor decizii privind o firma privata la care era cenzor.

Zilele scolii gimanziale Avram Iancu din Alba Iulia. Bustul eroului national dezvelit in parcul institutiei

Scoala Gimnaziala Avram Iancu din Alba Iulia organizeaza, in perioada 28-30 mai 2014, o serie de manifestari dedicate Zilelor Scolii, cu prilejul aniversarii a 190 de ani de la nasterea lui Avram Iancu - patronul spiritual al scolii.

Marius Moga cauta vedete la Alba Iulia. Tineri talentati din oras participa la tabara de muzica

Marius Moga si prietenii sai au lansat la Alba Iulia, Tabara de Muzica, editia a II-a. Cateva zeci de tineri pasionati de muzica, din oras, s-au inscris in proiect pentru a canta si a compune muzica, dar si pentru a petrece timp impreuna cu Marius Moga si invitatii sai.

Barbat din Alba Iulia condamnat la 5 ani de inchisoare pentru tentativa de omor. Si-a injunghiat sotia cu cutitul

Un barbat in varsta de 39 de ani din Alba Iulia a fost condamnat la 5 ani cu executare pentru tentativa de omor calificat. Iosif Danca si-a injunghiat sotia dupa un conflict, pe fondul consumului de alcool.

Marius Moga ia cu asalt orasul natal, Alba Iulia! Compozitorul pregateste surprize pentru fanii lui

In aceasta saptamana, orasul Alba Iulia este in plina sarbatoare. Pentru prima oara, compozitorul se intoarce acasa si ia cu.

Klaus Iohannis a DEMISIONAT din functia de prim-vicepresedinte PNL

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a anuntat, luni, ca a demisionat din aceasta calitate, precum si din cea de membru al BPN.

Klaus Iohannis a DEMISIONAT din functia de prim-vicepresedinte al PNL

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a anuntat, luni, ca a demisionat din aceasta calitate, precum si din cea de membru al BPN. Avand in vedere rezultatele obtinute de PNL la scrutinul de ieri duminica.

Klaus Iohannis a demisionat din functia de prim-vicepresedinte PNL

Klaus Iohannis a anuntat, luni, ca a demisionat din functia de prim-vicepresedinte PNL si ca a renuntat sa mai fie membru BPN.

Om de afaceri din Ocna Mures condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru frauda din fonduri europene

Un om de afaceri din Ocna Mures a scapat de inchisoare cu executare. Condamnat pe fond la 10 ani de Judecatoria Aiud, Vasile Vasilca a obtinut marti, 27 mai 2014, la Curtea de Apel Alba Iulia, o sentinta mult mai blanda. A fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru frauda din fonduri europene si la plata unor despagubiri de circa 59. 000 de euro.

Vlad Moisescu, Diana Tusa si alti 12 membri PNTCD au demisionat din partid (VIDEO)

Demisii in bloc la nivelul conducerii PNTCD. Vlad Moisescu, Diana Tusa si alte 12 persoane au demisionat, marti, din Partidul National Taranesc Crestin Democrat. Decizia vine dupa rezultatele foarte slabe de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )