Libnet.ro
UNICEF

13:00

Seful DIICOT Alba Iulia, procurorul Ioan Muresan, urmarit penal si pus sub control judiciar in dosarul Berbeceanu

Adevărul Adevărul,
Seful DIICOT Alba Iulia, procurorul Ioan Muresan, urmarit penal si pus sub control judiciar in dosarul Berbeceanu

DNA Bucuresti a anuntat miercuri seara inceperea urmarii penale si punerea sub control judiciar a procurorului sef de la DIICOT Alba Iulia, cercetat penal in dosarul fabricat impotriva comisarului Traian Berbeceanu. Restrictiile au fost determinate de faptul ca Muresan a luat legatura cu un martor din dosar. continuă pe Adevărul

Ioan Muresan, seful DIICOT Alba, sub control judiciar

Seful DIICOT Alba, Ioan Muresan, urmarit penal in legatura cu instrumentarea dosarului lui Berbeceanu, se afla, din 5 mai, sub control judiciar.

Seful DIICOT Alba, sub control judiciar in cazul Berbeceanu

Seful DIICOT Alba, Ioan Muresan, urmarit penal in legatura cu instrumentarea dosarului lui Berbeceanu, se afla, din 5 mai, sub control judiciar, informeaza Directia Nationala Anticoruptie DNA). Ioan.

Ioan Muresan,seful DIICOT Alba,sub control judiciar

Seful DIICOT Alba, Ioan Muresan, urmarit penal in legatura cu instrumentarea dosarului lui Berbeceanu, se afla, din 5 mai, sub control judiciar.

Procurorul sef al DIICOT Alba, Ioan Muresan, pus sub control judiciar, in dosarul lui Berbeceanu

Procurorul sef al DIICOT Alba, Ioan Muresan a fost pus sub control judiciar, in dosarul lui Traian Berbeceanu. Acesta este urmarit pentru abuz in serviciu, represiune nedreapta si fals intelectual. Procurorii DNA.

DNA: Control judiciar pentru procurorul DIICOT Ioan Muresan

Procurorii Direc and tiei Na and tionale Anticorup and tie DNA) au dispus ieri punerea in miscare a actiunii penale si luarea masurii controlului judiciar fata de Ioan Muresan procuror-sef DIICOT Alba), cercetat pentru abuz in serviciu asimilat infractiunilor de coruptie, represiune nedreapta and si fals intelectual, in dosarul legat de Traian Berbeceanu, fostul comisar-sef al Brigazii de Combatere a Crimei Organizate BCCO) Alba, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Opera din Cluj-Napoca monteaza in premiera nationala la Alba Iulia, in aer liber, spectacolul AIDA de Verdi

Primaria Alba Iulia a initiat o relatie de colaborare cu Opera Nationala Romana Cluj-Napoca prin care instituitia de cultura va aduce la Alba Iulia o serie de concerte eveniment. Unul dintre acestea va fi montarea in aer liber, in Cetate, a operei AIDA de Verdi.

Judecatorul Gabriel Nasui din Cluj, mutat disciplinar pentru sase luni la Curtea de Apel Alba Iulia

Un judecator din Cluj, exclus din magistratura de CSM, a obtinut in instanta mutarea disciplinara pe o perioada de sase luni la Curtea de Apel Alba Iulia. Gabriel Nasui a fost exclus din magistratura in iunie 2013, dupa ce a fost acuzat in presa ca a petrecut un sejur intr-o statiune elvetiana, alaturi de un om de afaceri, fata de care a dispus ulterior o solutie favorabila, intr-un litigiu comercial.

Agentia Moodys a imbunatatit rating-ul municipiului Alba Iulia spre Ba1 cu perspectiva stabila

Agentia Moodys Investors Service a modificat in sens pozitiv credit ratingul municipiului Alba Iulia de la Ba1, cu perspectiva negativa spre Ba1 cu perspectiva stabila. Motivele sunt modificarea rating-ului de tara de la Baa3 negativ la Baa3 stabil si aprecierea ca exista influente solide intre situatia financiara si operationala la nivel guvernamental si cele la nivel de autoritati publice locale.

Principele Nicolae al Romaniei isi lanseaza cartea Drumul spre casa la Sebes si Alba Iulia

Editura Curtea Veche Publishing lanseaza marti, 6 mai, in Sebes si Alba Iulia, Drumul spre casa. Filip-Lucian Iorga in dialog cu Principele Nicolae al Romaniei, prima carte despre cel mai tanar membru al Casei Regale a Romaniei. Evenimentele au loc in prezenta ASR Principelui Nicolae al Romaniei si includ sesiuni de autografe.

Magistrati controversati in Alba: procurorii acuzati ca au fabricat dosarul comisarului Berbeceanu

Doi procurori si un politist care lucreaza la Parchete din Alba Iulia au devenit in ultimele luni vedete nationale dupa ce procurorii DNA Bucuresti au deschis impotriva lor un dosar penal cu acuzatii mai putin intalnite. Ioan Muresan si Nicolaie Cean, respectiv subcomisarul Alin Muntean sunt acuzati ca au fabricat dosarul penal in care este cercetat de catre DIICOT comisarul sef Traian Berbeceanu, fost comandant al BCCO Alba Iulia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2128 seconds )