Libnet.ro
UNICEF

07:15

Seful DIICOT, despre ancheta otravirii fostului ministru Doina Pana: Este un dosar in lucru, dar nu am alte noutati

Antena3 Antena3,
Seful DIICOT, despre ancheta otravirii fostului ministru Doina Pana: Este un dosar in lucru, dar nu am alte noutati

Seful DIICOT a vorbit in premiera despre dosarul in care fostul ministru Doina Pana acuza ca a fost otravita cu mercur. Felix Banila a confirmat ca ancheta avanseaza rapid, dar nu poate oferi mai multe. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, declaratie-bomba in cazul otravirii cu mercur a fostului ministru Doina Pana

Liviu Dragnea a afirmat, luni, ca nu are nimeni nicio idee in ce stadiu se afla ancheta in cazul otravirii cu mercur a fostului ministru al apelor si padurilor Doina Pana si ca in orice alta tata.

DRAGNEA: La DIICOT exista o declaratie care vorbeste despre amenintari la adresa mea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea spune, in contextul informatilor referitoare la otravirea cu mercur a fostului ministru Doina Pana si la afimatiile Gabrielei Firea conform carora i s-a gasit o sarma in colon, ca la DIICOT exista o declaratie care vorbeste despre amenintari la adresa sa, dar nu crede ca se va intampla ceva cu acest dosar.

Dragnea: E un dosar la DIICOT, generat de o declaratie, despre cum functioneaza miscarile de strada, cine le finanteaza

Presedintele PSD Liviu Dragnea spune, in contextul informatilor referitoare la otravirea cu mercur a fostului ministru Doina Pana si la afimatiile Gabrielei Firea conform carora i s-a gasit o sarma in colon, ca exista un dosar la DIICOT, generat de o declaratie, care vorbeste despre cum functioneaza miscarile de strada, cine le finanteaza si cum ajung milioane de euro in Romania pentru aceste proteste.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )