Libnet.ro
UNICEF

09:30

Seful DIICOT, despre cazul Caracal: E posibil ca in ancheta sa se fi facut greseli. Nu putem transforma cauzele in reality show

Hotnews Hotnews,
 Seful DIICOT, despre cazul Caracal: E posibil ca in ancheta sa se fi facut greseli. Nu putem transforma cauzele in reality show

Seful DIICOT, Felix Banila, admite ca in ancheta Caracal s-au facut greseli de aceea au fost dispuse controale la parchetele din tara, subliniind ca nu poate oferi detalii cu privire la modul in care a fost instrumentat dosarul deoarece nu putem transforma cauzele penale in reality show-uri, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Ce spune seful DIICOT despre executarea mandatului de aducere emis pe numele mamei Luizei: Avem nevoie de aceasta proba

Felix Banila, seful DIICOT, a explicat vineri-seara, 27 septembrie 2019, de ce este nevoie de prelevarea de noi probe ADN de la mama Luizei Melencu. Mama si bunicul fetei disparute au fost luati cu ambulanta.

Seful DIICOT, despre ancheta Caracal: E posibil sa se fi facut greseli

Procurorul sef DIICOT, Felix Banila, a declarat la Antena 3 ca e posibil sa se fi facut greseli in ancheta Caracal, dar ca acest fapt va fi lamurit prin controale la parchete, care au loc deja in ceea ce priveste anumite aspecte, intrucat nu putem transforma cauzele penale in reality show-uri.

Seful Serviciului Permise Auto Olt, audiat la DIICOT in cazul Caracal, a intrat in concediu medical. A avut 31 de convorbiri telefonice cu Gheorghe Dinca

Florin Hoara, seful Serviciului Permise Auto Olt, audiat joi, 27 septembrie 2019 la DIICOT in cazul Caracal, a intrat in concediu medical.

Seful DIICOT, despre refuzul Monicai Melencu de a i se preleva proba ADN: Familia beneficiaza de consultanta juridica

Seful DIICOT, Felix Banila, a declarat, vineri, ca mandatul de aducere a mamei Luizei pentru prelevarea probelor biologice este o decizie judecatoreasca, iar familia Melencu beneficiaza de consultanta juridica, ceea ce inseamna ca avocatul familiei ar fi trebuit sa explice procedura de prelevare a probei ADN.

Cazul Caracal: Digi 24, Romania TV si Realitatea TV - amendate pentru ca au difuzat inregistrarile 112 cu vocea Alexandrei

CNA a amendat posturile Digi 24, Romania TV si Realitatea TV cu cate 35. 000 de lei pentru ca au difuzat inregistrarile de la 112 cu vocea Alexandrei, in relatarile despre cazul Caracal, potrivit Paginademedia. ro. Celelalte posturi nu au fost sanctionate deoarece au ales sa dea doar vocea operatorului, nu si pe cea a adolescentei.

Teoria-bomba care ar putea sa rastoarne tot cazul Caracal. Cui ar apartine de fapt oasele din butoi si liziera?

Teorie-bomba lansata de jurnalistul Ovidiu Zara despre cazul Caracal. Acesta sustine ca oasele din butoi si liziera nu apartin nici Alexandrei Macesanu si nici Luizei Melencu. Zara sustine ca oasele.

Teoria-bomba care ar putea sa rastoarne tot cazul Caracal. Cui i-ar apartine de fapt oasele din butoi si liziera?

Teorie-bomba lansata de jurnalistul Ovidiu Zara despre cazul Caracal. Acesta sustine ca oasele din butoi si liziera nu apartin nici Alexandrei Macesanu si nici Luizei Melencu. Zara sustine ca oasele.

CSM, decizii-soc pentru procurorii care se ocupa de cazul Caracal

Raportele devastatoare facut de Inspectia Judiciara si Parchetul General la Parchetul de la Caracal ajuns azi pe masa CSM. Practic, azi vom afla ce masuri va lua CSM pentru a remediat neregulile grave descoperite.

Cazul Caracal, motiv de amenzi de la CNA: cat au de dat Digi 24, Realitatea, Romania TV si care e motivul

Cazul Caracal a fost inlocuit in fluxul de stiri cu alte dezastre ale autoritatilor romane, dar CNA-ul nu iarta modul in care a fost tratat subiectul la TV. Majoritatea romanilor au auzit vocea disperata a Alexandrei Macesanu in timp ce se ruga la 112 sa vina cineva sa o salveze din casa lui Gheorghe Dinca.

Cazul Caracal. Iubitul Alexandrei Macesanu, marturii socante: Eu nu cred ca este moarta

Iubitul Alexandrei Macesanu a spus ca nu a fost anuntat ca urmeaza sa fie audiat in cazul Caracal. De asemenea, tanarul e de parere ca Alexandra nu este moarta. Ar trebui sa ma audieze ca sa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )