Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seful DIICOT, solicitare BOMBA la Parchetul General si Ministerului Justitiei privind infractiunea de evaziune fiscala

B1 B1,
Seful DIICOT, solicitare BOMBA la Parchetul General si Ministerului Justitiei privind infractiunea de evaziune fiscala

Procurorul-sef al DIICOT, Felix Banila, a anuntat, miercuri, ca va prezentaMinisterului Public si Ministerului Justitiei o propunere de reconfigurare a competentei materiale a institutiei pe care o. continuă pe B1

Protestatarii care au aruncat cu ketchup pe peretii Ministerului Justitiei, amendati cu 2.000 lei

Cei sapte protestatari care au aruncat, marti seara, cu ketchup pe peretii Ministerului Justitiei, in semn de protest fata de adoptarea OUG pe legile justitiei, au fost sanctionati cu amenzi in valoare totala de 2. 000 de lei, in cauza fiind deschis si dosar pentru tulburarea ordinii publice.

VIDEO Ctiva protestatari au aruncat cu ketchup n cladirea Ministerului Justitiei, dupa adoptarea OUG pe justitie

Cativa protestatari au aruncat marti seara cu ketchup pe peretii Ministerului Justitiei, dupa ce Guvernul a modificat prin ordonanta de urgenta legile justitiei.

Sediul Ministerului Justitiei, VANDALIZAT dupa ce Tudorel Toader a anuntat adoptarea OUG prin care sunt modificate legile justitiei(VIDEO)

Sediul Ministerului Justitiei a fost vandalizat marti seara, la cateva ore dupa ce ministrul Tudorel Toader a anuntat ca Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta care contine modificari la legile.

Seful DIICOT, despre dosarul Black Cube: Speram ca n foarte scurt timp vom avea solutia. Avem un inculpat

Procurorul-sef al DIICOT, Felix Banila, a precizat, miercuri, ca in scurt timp va fi transmisa o solutie in dosarul Black Cube, subliniind ca anchetatorii au formulat deja actiune penala fata de un inculpat.

Cum au scazut cazurile de viol din anii 90 si pana in prezent. Stastistica detaliata a Ministerului Justitiei

O statistica publicata de Ministerul Justitiei releva ca, in cursul anului trecut, 282 de romani au fost condamnati pentru viol.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )