Libnet.ro
UNICEF

11:01

Seful Directiei de Paza Constanta, care este cercetat pentru ca s-ar fi comportat agresiv in trafic, folosind o arma airsoft, a demisionat

Hotnews Hotnews,
 Seful Directiei de Paza Constanta, care este cercetat pentru ca s-ar fi comportat agresiv in trafic, folosind o arma airsoft, a demisionat

Directorul Directiei Judetene de Paza Constanta, Lucian Titi Giurca, cercetat pentru ca s-ar fi comportat agresiv in trafic, folosind o arma airsoft, a demisionat din functie, iar soferul masinii institutiei in care se afla directorul in momentul incidentului a fost suspendat pana la finalizarea anchetei administrative, intrucat a condus baut, relateaza News. ro. continuă pe Hotnews

Seful Directiei Judetene de Paza Constanta, cercetat penal pentru ca s-a comportat agresiv in trafic cu o arma airsoft. Acesta ar fi fost baut, la fel ca soferul masinii in care se afla

Directorul Directiei Judetene de Paza Constanta, Lucian Titi Giurca, este cercetat penal si administrativ fiind suspectat ca, in timp ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice si era pasager intr-o masina, s-ar fi comportat agresiv in trafic cu o arma de airsoft. Soferul masinii, un angajat al aceleiasi institutii, este cercetat pentru ca avea o alcoolemie de 0,56 la mie in aerul expirat, potrivit News. ro.

Seful Directiei Judetene de Paza Constanta este cercetat penal

Directorul Directiei Judetene de Paza Constanta, Lucian Titi Giurca, este cercetat penal si administrativ fiind suspectat ca, in timp ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice si era pasager intr-o masina, s-ar fi comportat agresiv in trafic cu o arma de airsoft. Soferul masinii, un angajat al aceleiasi institutii, este cercetat pentru ca avea o alcoolemie de 0,56 la mie in aerul expirat, informeaza News. ro.

Seful Directiei Antifrauda, demis de premier

Prim-ministrul Mihai Tudose i-a demis aseara pe seful Directiei Generale Antifrauda Fiscala, Marin-Marius Florea, si pe vicepresedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) Sorin Cristian Giuvelea.

Justin Bieber, interzis in China. Care este motivul

Justin Bieber a fost interzis in China si nu poate sustine concerte in aceasta tara din cauza comportamentului sau controversat. Artistul canadian se afla in Asia pentru promovarea turneului.

Audi recheama in service 850.000 de masini diesel. Care este motivul

Producatorul auto Audi a anuntat, vineri, ca va rechema in service 850. 000 de masini diesel, pentru a actualiza software-ul care controleaza emisiile. Astfel, compania incearca sa evite o posibila interdictie in ceea ce priveste conducerea masinilor.

Normalizarea politicii monetare nu mai este posibila pentru ca normalitatea nu mai exista

Datoria Federal Reserve este sa ia de pe masa vasul cu punci tocmai cand petrecerea este gata sa se anime cu adevarat, declara odata William McChesney Martin, presedintele bancii centrale americane intre aprilie 1951 si ianuarie 1970.

ACUZATORII lui Pomohaci au trecut pe la detectorul de minciuni. Care este VERDICTUL (VIDEO)

Cei doi tineri care il acuza pe preotul Cristian Pomohaci ca le-ar fi facut propuneri obscene au trecut pe la detectorul de minciuni, arata B1 TV. Testul poligraf confirma ca Andrei si Ionut spun adevarul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )