Libnet.ro
UNICEF

23:00

Seful DSU, Raed Arafat: Tabere pentru sinistrati, achizitionate cu fonduri europene

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Seful DSU, Raed Arafat: Tabere pentru sinistrati, achizitionate cu fonduri europene

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a declarat, sambata, la Alba Iulia, ca primele tabere pentru sinistrati din cele cateva zeci pe care Romania le va achizitiona cu fonduri europene au ajuns in tara, conform Agerpres . continuă pe Wall-Street Ro

Raed Arafat anunta cumpararea a 500 de ambulante noi, n acest an

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, secretarul de stat Raed Arafat, a declarat sambata, la Alba Iulia, ca spera ca pana la sfarsitul acestui an sa fie cumparate 500 de ambulante noi de diferite tipuri, intrucat licitatia pentru acestea se apropie de finalizare.

Raed Arafat spune ca MAI trebuie sa preia personalul civil al SMURD pentru ca primariile nu mai au bani pentru salariile lor

Ministerul Afacerilor Interne vizeaza preluarea personalului echipajelor civile SMURD, deoarece o parte risca sa se inchida, din cauza ca primariile nu mai au suficienti bani pentru salarii, spune Raed Arafat, transmite Mediafax.

Raed Arafat trage un puternic semnal de alarma: Primariile nu mai au bani pentru salariile personalului SMURD

Secretarul de stat Raed Arafat a afirmat sambata ca Ministerul de Interne ia in considerare sa preia personalul echipajelor civile SMURD deoarece mare parte din acestea risca sa se inchida din cauza ca.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )