Libnet.ro
UNICEF

17:45

Seful Facebook, Mark Zuckerberg, investeste 5 miliarde de dolari ntr-un proiect de cercetare prin care tehnologia sa ajute la vindecarea tuturor bolilor

Hotnews Hotnews,
 Seful Facebook, Mark Zuckerberg, investeste 5 miliarde de dolari ntr-un proiect de cercetare prin care tehnologia sa ajute la vindecarea tuturor bolilor

Mark Zuckerberg a vandut actiuni din Facebook in valoare de 5 miliarde de dolari pentru a investi banii intr-un proiect de cercetare biomedical - Chan Zuckerberg Initiative, denumit astfel dupa numele fondatorului Facebook si al sotiei lui, Priscilla Chan, doctor pediatru. Acest proiect vrea sa foloseasca tehnologia pentru a vindeca toate bolile. continuă pe Hotnews

Tesla Motors va ncepe constructia mega-uzinei din China unde se vor investi cel putin doua miliarde dolari

Elon Musk a anuntat ca Tesla Motors va incepe la Shanghai constructia unei mega-uzine Gigafactory) unde, daca totul va merge bine, vor fi construite 500. 000 de masini/an. Va fi prima mare uzina auto din China unde o companie straina va avea 100% din actiuni, dar ramane de vazut daca planurile lui Musk se vor concretiza, in conditiile razboiului comercial dintre China si SUA. Reuters scrie ca investitiile vor fi de 2 miliarde dolari, iar Bloomberg estimeaza 5 miliarde dolari.

Tranzactie uriasa de 74 miliarde dolari n domeniul farma

Doua companii americane producatoare de medicamente au anuntat ca vor sa fuzioneze, iar tranzactia propusa va fi una record in domeniu, 74 miliarde dolari, scrie BBC. Cele doua companii sunt Bristol-Myers Squibb si Celgene si ambele spera ca fuziunea sa le rezolve o mare parte dintre problemele din piata.

MAREA BRITANIE: Active de 1.000 miliarde dolari, mutate din cauza Brexitului

Active in valoare de aproape 1. 000 de miliarde de dolari 800 de miliarde de lire sterline) sunt mutate din Marea Britanie in noile centre financiare din Uniunea Europeana, inaintea Brexitului, se arata intr-un raport publicat de firma de consultanta EY, transmite Reuters.

SpaceX, startup-ul lui Elon Musk, evaluat la 30 miliarde dolari si urca n topul celor mai valoroase companii nelistate

SpaceX, startup fondat de omul de afaceri Elon Musk, va primi o investitie de 273 de milioane de dolari, ceea ce ii va ridica valoarea la 30 de miliarde de dolari si l-ar putea propulsa pe locul doi in clasamentul companiilor tinere nelistate din Statele Unite, dupa Uber.

Luxoft Holding Inc, cumparat pentru doua miliarde dolari

Furnizorul de servicii de IT si consultanta DXC Technology Co a anuntat, astazi, ca va prelua furnizorului de servicii de dezvoltare software si solutii IT Luxoft Holding Inc, companie prezenta si pe piata din Romania, pentru o suma de aproximativ doua miliarde de dolari, in ideea de a a-si extinde oferta digitala in sectoarele financiar si auto, informeaza Reuters.

MAREA BRITANIE: Active de 1.000 miliarde dolari, mutate din cauza Brexitului

Active in valoare de aproape 1. 000 de miliarde de dolari sunt mutate din Marea Britanie.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )