Libnet.ro
UNICEF

17:15

Seful Google sustine propunerea UE de a interzice temporar tehnologia de recunoastere faciala

Hotnews Hotnews,
 Seful Google sustine propunerea UE de a interzice temporar tehnologia de recunoastere faciala

Sundar Pichai, directorul general al grupului Alphabet 8213; compania mama a Google 8213; sustine propunerea Uniunii Europene de interzicere temporara a tehnologiei de recunoastere faciala, din cauza posibilitatii de a fi folosita cu rea intentie. continuă pe Hotnews

Seful Google spune ca tehnologiile legate de inteligenta artificiala trebuie neaparat reglementate, dar in mod judicios

Seful Google, Sundar Pichai, a spus intr-un discurs la Bruxelles, ca tehnologiile de inteligenta artificiala trebuie cu siguranta reglementate, dar acest lucru va trebui facut in mod judicios. UE studiaza modul in care sa reglementeze aceste tehnologii si va prezenta propuneri in februarie, partea complicata fiind ca inteligenta artificiala, desi va revolutiona economia, va duce si la desfiintarea de locuri de munca si la tehnologii de supraveghere si de recunoastere faciala foarte invazive.

CEO-ul Alphabet sustine propunerea UE pentru interzicerea temporara a tehnologiei de recunoastere faciala

Directorul general al grupului Alphabet, compania mama a Google, Sundar Pichai, a sustinut luni propunerea Uniunii Europene de interzicere temporara a tehnologiei de recunoastere faciala, din cauza posibilitatii de a fi folosita cu rea-intentie, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )