Libnet.ro
UNICEF

20:15

Seful ISU Dobrogea recunoaste ca autoscara a plecat mai tarziu cu 10 minute la incendiul din Constanta: Asta este. Masurile vor fi foarte drastice!

Antena3 Antena3,
Seful ISU Dobrogea recunoaste ca autoscara a plecat mai tarziu cu 10 minute la incendiul din Constanta: Asta este. Masurile vor fi foarte drastice!

Seful ISU Dobrogea a recunoscut la Antena 3 ca pompierii care au intervenit cu autoscara la incendiul de la Constanta, unde o femeie s-a aruncat de la etajul 6, dupa ce apartamentul i-a luat foc, au intarziat inexplicabil cel putin 10 minute. Declaratia sa vine dupa ce, initial cei de la ISU au spus ca au intervenit foarte rapid, insa nu au mai putut sa o salveze pe femeie. continuă pe Antena3

Incendiul de la Constanta: Autoscara a ajuns mai tarziu cu 14 minute decat a comunicat ISU. Seful ISU Constanta: Eroare de comunicare. Si daca ajungea mai devreme, nu se mai putea face nimic

Autoscara pompierilor a ajuns la incendiul de la Constanta, unde o femeie a sarit de la etaj din apartamentul cuprins de flacari si a murit, la ora 9. 41, desi Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Dobrogea comunicase ca autoscara a ajuns la ora 9. 27, la doua minute dupa caderea femeii. Seful ISU Dobrogea, Cristian Amarandei, a declarat, marti seara, pentru HotNews. ro, ca a fost o eroare de comunicare, ca datele au fost comunicate eronat si ca chiar daca ar fi ajuns mai repede, nu se mai putea face nimic pentru ca nu era timp fizic.

Pompierii care au intervenit la incendiul din Constanta au intarziat cu autoscara mai mult decat s-a anuntat initial. Seful ISU Dobrogea, intrebat daca au mintit colegii sai: Din pacate, cred ca da (VIDEO)

Tot mai multe semne de intrebare apar in legatura cu interventia pompierilor la incendiul de marti dimineata din Constanta, soldat cu moartea unei persoane. O femeie si-a pierdut viata dupa ce s-a aruncat de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )