Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seful jandarmilor din Piata Victoriei: Au fost sute de persoane violente. De data asta, oamenii nu s-au delimitat de ele / imi cer scuze fata de cei care au avut de suferit

B1 B1,
Seful jandarmilor din Piata Victoriei: Au fost sute de persoane violente. De data asta, oamenii nu s-au delimitat de ele / imi cer scuze fata de cei care au avut de suferit

Maiorul Laurentiu Cazan, comandantul actiunii jandarmilor in Piata Victoriei, la protestul de vineri, a declarat ca in zona au fost sute de persoane violente, iar oamenii veniti la protest, de data. continuă pe B1

Seful jandarmilor din Piata Victoriei: Au fost sute de persoane violente. De data asta, oamenii nu s-au delimitat de ele / imi cer scuze fata de cei care au avut de suferit (VIDEO)

Maiorul Laurentiu Cazan, comandantul actiunii jandarmilor in Piata Victoriei, la protestul de vineri, a declarat ca in zona au fost sute de persoane violente, iar oamenii veniti la protest, de data.

Seful jandarmilor din Piata Victoriei: Ordinul de interventie s-a dat in jurul orei 20.00. Prefectul a fost la fata locului

Maiorul Laurentiu Cazan, comandantul actiunii jandarmilor in Piata Victoriei, la protestul de vineri, a declarat ca prefectul Capitalei a fost prezent la manifestatie incepand cu ora 16. 00, iar ordinul de.

Seful jandarmilor din Piata Victoriei ii dojeneste pe jurnalisti: Nu trebuie sa mergem acolo cu camera de luat vederi sa vedem cum incatuseaza Jandarmeria!

Maiorul Laurentiu Cazan, comandantul actiunii jandarmilor in Piata Victoriei, la protestul de vineri, s-a aratat deranjat de jurnalistii care au filmat interventia fortelor de ordine. A admis, totusi, ca.

Carmen Dan, despre interventia jandarmilor din Piata Victoriei

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat, astazi, referindu-se la interventia jandarmilor din Piata Victoriei, de vineri seara, ca nu are ce sa-si reproseze si ca Jandarmeria si-a coordonat toata interventia sub supravegherea unui procuror militar care a fost in piata, conform News.

Carmen Dan, despre interventia jandarmilor din Piata Victoriei: Nu am ce sa-mi reprosez

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat marti, referindu-se la interventia jandarmilor din Piata Victoriei, de vineri seara, ca nu are ce sa-si reproseze si ca Jandarmeria si-a coordonat toata.

Laurentiu Cazan, comandantul actiunii jandarmilor n Piata Victoriei: Au fost sute de persoane violente. De data asta, oamenii nu s-au delimitat de ele /mi asum tot ceea s-a ntmplat n Piata.mi cer scuze fata de cei care au avut de suferit

Maiorul Laurentiu Cazan, comandantul actiunii jandarmilor in Piata Victoriei, la protestul de vinerea trecuta, a declarat, la TVR, ca in zona au fost sute de persoane violente, care actionau in planurile doi-trei, iar de aceasta data oamenii veniti la protest nu s-au delimitat de ele. Cazan si-a cerut scuze fata de manifestantii pasnici care au avut de suferit in urma interventiei in forta a jandarmilor.

Laurentiu Cazan, comandantul actiunii jandarmilor n Piata Victoriei: Au fost sute de persoane violente. De data asta, oamenii nu s-au delimitat de ele /mi asum tot ceea s-a ntmplat.mi cer scuze fata de cei care au avut de suferit gratuit

Maiorul Laurentiu Cazan, comandantul actiunii jandarmilor in Piata Victoriei, la protestul de vinerea trecuta, a declarat, la TVR, ca in zona au fost sute de persoane violente, care actionau in planurile doi-trei, iar de aceasta data oamenii veniti la protest nu s-au delimitat de ele. Cazan si-a cerut scuze fata de manifestantii pasnici care au avut de suferit in urma interventiei in forta a jandarmilor. imi asum tot ceea s-a intamplat in Piata . )imi cer scuze fata de toti care au suferit gratuit pe timpul interventiei noastre, a spus el.

EXCLUSIV: Ionut Sindile, noul sef al Jandarmeriei, a coordonat actiunea in forta a jandarmilor din Piata Victoriei(VIDEO)

Noul sef al Jandarmeriei, Ionut Sindile, a coordonat interventia in forta a jandarmilor la protestul din 10 august din Piata Victoriei. Niste imagini difuzate, in exclusivitate, de B1 TV, arata ca.

LIVIU DRAGNEA, luat cu asalt dupa violentele jandarmilor din PIATA VICTORIEI: Ai pus-o de MINERIADA! Esti vinovat!

La scurt timp dupaviolentele de la protestul din Piata Victoriei, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a acuzat opozitia, intr-un mesaj postat pe retelele de socializare ca este responsabila pentru cele.

Protestatarii denunta MACELUL JANDARMILOR din Piata Victoriei: Am ridicat mainile, m-au lovit in cap

Mai multi protestatari s-au prezentat luni, la Parchetul Militar Bucuresti, pentru a depune plangeri penale impotriva interventiei violente a jandarmilor in timpul protestului de vineri din Piata.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )