Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seful OMS critica modul in care sunt distribuite vaccinurile impotriva COVID-19

B1 B1,
Seful OMS critica modul in care sunt distribuite vaccinurile impotriva COVID-19

Seful OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a criticat modul in care sunt distribuite intre state vaccinurile impotriva COVID-19. Acesta a indemnat tarile si producatorii sa imparta echitabil in toata. continuă pe B1

Seful OMS, despre cum sunt impartite vaccinurile contra Covid-19: Lumea este la un pas de o prabusire morala catastrofala

Seful organizatiei mondiale a sanatatii a spus luni ca lumea este la un pas de o prabusire morala catastrofala in privinta distribuirii vaccinurilor contra Covid-19 si a indemnat tarile si producatorii sa imparta mai corect in toata lumea, transmite Reuters.

Zodii care iubesc toamna care sunt melancolicii horoscopului

Toamna este cu adevarat cel mai asteptat anotimp daca esti indragostit de Halloween, cidrul condimentat si prajitura cu dovleac. Fiecare zodie are un anotimp preferat. Ei bine, pentru cei ce iubesc toamna isi fac mereu planuri pentru anotimpul frunzelor galbene. Iata zodiile ce prefera toamna in locul oricarui alt anotimp. Zodii care iubesc toamna Berbec .

in cate dosare penale este cercetat Liviu Dragnea in acest moment si care sunt acestea

Liviu Dragnea, fostul presedinte al PSD care in prezent ispaseste o pedeapsa cu inchisoarea pentru instigare la abuz in serviciu, s-a ales cu un nou dosar de coruptie. Fostul lider PSD este acuzat de procurorii.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )