Libnet.ro
UNICEF

11:30

Seful Parchetului Anticoruptie de la Chisinau, suspendat din functie: Sunt ca un cine - cunosc multe, dar nu pot vorbi

Hotnews Hotnews,
 Seful Parchetului Anticoruptie de la Chisinau, suspendat din functie: Sunt ca un cine - cunosc multe, dar nu pot vorbi

Procurorul sef al Procuraturii Anticoruptie de la Chisinau, Viorel Morari, a fost suspendat luni din functie, printr-o dispozitie a procurorului general. El spune ca a atacat in instanta decizia si nu exclude ca aceasta sa aiba legatura cu reluarea urmaririi penale in cazul finantarii externe a PSRM, partidul presedintelui Igor Dodon. Sunt ca un caine. Cunosc multe, dar nu pot vorbi, a declarat Morari pentru Pro Tv Chisinau. continuă pe Hotnews

Sacandal de coruptie in Cehia: Premierul Andrej Babis a spus nu demisioneaza din functie, in ciuda reluarii investigatiilor

Premierul ceh Andrej Babis a spus ca nu vrea sa demisioneze din functie, in ciuda reluarii investigatiilor asupra sa. Anuntul are loc in contextulin care procurorul-sef a decis in urma cu cateva zile ca i.

Procurori si judecatori, eliberati din functie in urma pensionarii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat o serie de decrete de eliberare din functie a mai multor magistrati, ca urmare a pensionarii, printre acestia aflandu-se si un fost prefect al Capitalei - colonelul magistrat Paul-Nicolae Petrovan, relateaza Agerpres.

Directorul general al OSIM a fost revocat din functie

Primul-ministru, Ludovic Orban, l-a revocat din functie pe directorul general al Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci OSIM), Ionut Barbu, potrivit unei decizii publicate, joi, in Monitorul Oficial.

Directorul OSIM a fost revocat din functie: Decizia premierului Orban, publicata in Monitorul Oficial

Directorul general al Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci OSIM), Ionut Barbu, a fost revocat din functie. Decizia a fost luata de premierul Ludovic Orban si a fost publicata in Monitorul.

Klaus Iohannis, anunt OFICIAL: Mai multi magistrati au fost eliberati din functie

PresedinteleKlaus Iohannisa semnat, vineri, mai multe decrete de eliberare din functie a mai multor magistrati pe motiv de pensionare, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei.

Klaus Iohannis, miscare de ultima ora: mai multi magistrati au fost eliberati din functie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat,vineri, mai multe decrete de eliberare din functie a mai multor magistrati pe motiv de pensionare, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei.

Seful Anticoruptiei moldovene, suspendat o luna din functie, dupa ce a reluat ancheta privind finantarea externa a puterii de la Chisinau. Morari: Sunt ca un caine, cunosc multe, dar nu pot vorbi

Viorel Morari a fost suspendat pentru o luna din functia de procuror-sef al Anticoruptiei din Republica Moldova, timp in care vor fi efectuate mai multe controale, la doar patru zile distanta de momentul in care.

Viorel Morari, suspendat din functia de sef al Procuraturii Anticoruptie

Procurorul general, Alexandr Stoianoglo, a dispus efectuarea de catre doua grupuri de procurori a unui control complex al activitatii procuraturilor specializate Procuratura Anticoruptie si Procuratura pentru Combaterea Criminalitatii Organizate si Cauze Speciale. Tot astazi, 9 decembrie, seful PA, Viorel Morari, a fost suspendat din functie, transmite IPN.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )