Libnet.ro
UNICEF

08:00

Seful de la permise auto din Giurgiu, arestat 30 de zile Primarul din Valea Dragului a primit arest la domiciliu dupa ce a invocat probleme de sanatate

Hotnews Hotnews,
 Seful de la permise auto din Giurgiu, arestat 30 de zile Primarul din Valea Dragului a primit arest la domiciliu dupa ce a invocat probleme de sanatate

Seful Serviciului Permise Auto din Giurgiu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile in dosarul permiselor obtinute fraudulos, in timp ce primarul din Valea Dragului a primit arest la domiciliu pentru ca a invocat probleme de sanatate, au declarat pentru Mediafax surse judiciare. continuă pe Hotnews

Seful Permise Auto Giurgiu, arestat preventiv. Ce au decis magistratii cu privire la primarul care-i dadea spaga

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis sambata, 21 septembrie, arestarea preventiva pentru 30 de zile a comisarului sef Mitica Vaduva, seful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si inmatricularea Vehiculelor Giurgiu.

Seful de la Permise auto din Giurgiu si un primar din judet, retinuti in cazul obtinerii de permise de conducere in mod fraudulos

Seful Serviciului Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor DRPCIV) Giurgiu, dar si primarul localitatii Valea Draganului au fost retinuti, vineri, in dosarul obtinerii de permise de conducere in mod fraudulos. Surse judiciare au precizat, vineri, pentru News. ro ca seful DRPCIV Giurgiu a fost retinut, vineri, in dosarul obtinerii de permise de conducere in mod fraudulos.

Cat era spaga la Permise Auto Giurgiu. Procurorii DNA l-au retinut pe comisarul sef al serviciului si pe un primar

Procurorii DNA l-au retinut pe comisarul Mitica Vaduva, seful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si inmatricularea Vehiculelor Giurgiu, dar si pe un primar de comuna, acuzat ca ar fi dat sapaga.

Dragoste nebuna intre doi tineri din Giurgiu. Stii cat m-au durut si m-au schimbat palmele tale?Cum se apara barbatul

Dragoste cu nabadai intre doi tineri din Giurgiu, viitori parinti. Tanara credea ca si-a gasit sufletul pereche, atunci cand l-a cunoscut-o pe Ioan, cel caruia ii va darui un copil, dar a fost batuta .

Perchezitii la sediul Serviciului de Permise Auto Giurgiu. Procurorii au descins si la casele unor politisti

Perchezitiile au inceput joi, 19 septembrie, la ora 18. Este vizat sediul Serviciului Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor Giurgiu, dar si politisti si instructori auto.

Descinderi la mafia permiselor din Giurgiu. Cinci ofiteri si un sef de serviciu, audiati

Mafia permiselor facea legea in Giurgiu, la fel ca in celebrul caz din Arges! Pentru 500 de euro, politistii dadeau carnetul de sofer inclusiv celor care erau analfabeti. Seful serviciului de permise a.

DIICOT: Sase suspecti retinuti pentru trafic de minori; printre victime - o fata de 15 ani din Giurgiu

Sase persoane au fost retinute de procurorii Serviciului Teritorial Giurgiu al DIICOT pentru trafic de minori, una dintre victimele gruparii fiind o fata de 15 ani. Potrivit unui comunicat al DIICOT, cercetarile.

S-A TERMINAT! Posesorii de PERMIS AUTO din Romania trebuie sa dea din nou SALA! DECIZIA care i-a ALERTAT pe TOTI SOFERII

Asta e decizia care ii pune pe jar, pe actualiisoferi, dar si pe viitorii conducatori auto. Orice posesor de permis de conducere care va incalca regulile Noului Cod Rutier va fi obligat sa sustina.

ACEA: Lituania si Romania au inregistrat cel mai semnificativ avans al vanzarilor auto din Europa

Inmatricularile de autoturisme noi in Europa au scazut cu 3,2% in primele opt luni din acest an, in timp ce Lituania si Romania au raportat cel mai semnificativ avans, arata datele publicate miercuri de Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile ACEA.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2459 seconds )