Libnet.ro
UNICEF

15:45

Seful Politiei Municipiului Sibiu, cel care sustine ca a ordonat impuscarea ursului, anunta ca renunta la functie

Adevărul Adevărul,
Seful Politiei Municipiului Sibiu, cel care sustine ca a ordonat impuscarea ursului, anunta ca renunta la functie

Seful Politiei Municipiului Sibiu, Cristian Negru, a anuntat, luni seara, ca renunta la functia pentru care fusese imputernicit in luna august, pentru sase luni, el sustinand ca a dat ordinul de impuscare a ursului care s-a plimbat liber prin oras, miercurea trecuta. continuă pe Adevărul

Seful Politiei Municipale Sibiu, care a dat ordinul de impuscare a ursului: imi asum responsabilitatea, nu vinovatia

Seful Politiei Municipale Sibiu, comisarul Cristian Negru, a scris, luni, pe un site de socializare, dupa ce numele sau a fost vehiculat ca apartinand persoanei care ar fi dat ordinul de impuscare a urs.

Ministrul de Interne: Seful Politiei din Sibiu a cerut ca ursul sa fie calcat cu masina

Seful politiei din Sibiu le-ar fi spus subordonatilor sa dea cu masina peste ursul care ajunsese pe strazile din oras, a declarat luni ministrul de Interne, Dragos Tudorache, in cadrul unei conferinte de.

Seful Politiei Sibiu: Eu am luat decizia de a impusca animalul si imi asum, inclusiv in dosarul penal. imi asum responsabilitatea, nu vinovatia

Ministrul de Interne Dragos Tudorache a anuntat luni ca seful Politiei Sibiu, comisarul Cristian Negru, este cel responsabil de gestionarea situatiei de la Sibiu cand miercurea trecuta a fost.

Seful Politiei Romane, despre sutele de mii de dosare cu autor necunoscut si despre cazul Gigina: Nu am vorbit niciodata cu parintii lui Bogdan

Peste 1 milion de dosare penale sunt instrumentate in acest moment in Romania, dintre care aproximativ 600. 000 au ramas cu autor necunoscut AN), ceea ce inseamna ca in aproximativ jumatate din dosarele penale existente astazi la nivel national nu se cunoaste autorul. Despre problema dosarelor cu autor necunoscut vorbeste chestorul Bogdan Despescu, inspector general al Politiei Romane.

Marian Godina: Sefii Politiei din Sibiu au dat ordin ca ursul sa fie lovit de masina

Politistul brasovean Marian Godina face dezvaluiri socante in cazul ursului omorat pe strazile Sibiului. Godina sustine ca sefii Politiei sibiene voiau sa omoare animalul calcandu-l cu.

Ma refer la laba de urs, desigur. Marian Godina a prezentat DOVEZI COMPROMITATOARE ce iL VIZEAZA pe cel care a coordonat executarea ursului (FOTO)

Celebrul politist Marian Godina a publicat pe pagina personala de Facebook un mesaj cu privire la momentul cand un politist rutier din Sibiu i-a retinut permisul primarului din Selimbar, iar seful IPJ.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )