Libnet.ro
UNICEF

18:45

Seful politistului acuzat de pedofilie, eliberat din functie

Hotnews Hotnews,
 Seful politistului acuzat de pedofilie, eliberat din functie

Seful politistului acuzat de pedofilie a fost eliberat din functie iar la Parchetul General s-a cerut analizarea modului cum au fost instrumentate dosarele in care era cercetat respectivul politist de la Rutiera, potrivit Inspectoratului General. continuă pe Hotnews

Carmen Dan despre cazul politistului acuzat de pedofilie:Nu am vazut pe nimeni sa faca un pas in spate. Probabil ca au apreciat ca nu exista responsabilitate

Ministrul de interne Carmen Dan a spus marti, in legatura cu cazul politistului acuzat de pedofilie, ca nimeni din politie nu si-a asumat raspunderea.

Cristian Tudor Popescu, reactie dura in cazul politistului acuzat de pedofilie

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a analizat, luni seara, cazul politistului acuzat de pedofilie. CTP nu-si explica cum in toti acesti ani nu s-a gasit un coleg care sa-l opreasca. S-a.

ISMB cere scolilor supravegherea atenta a elevilor dupa cazul politistului acuzat de pedofilie

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) va trimite, in scoli, o nota prin care va cere supravegherea mai atenta a elevilor, comunicarea corecta a orarului copiilor, dar si sedinte cu parintii in legatura cu siguranta celor mici in drumul spre scoala sau spre casa.

Un fost coleg al politistului acuzat de pedofilie rupe tacerea. Tragedia teribila petrecuta in urma cu mai multi ani

Barbatul care a agresat doi copii in lift, vineri dimineata, a fost gasit de oamenii legii. Numele lui este Eugen Stan si lucreaza la Brigada Rutiera. Un fost coleg al lui sustine ca barbatul avea un comportament.

Un PILOT si-a PLESNIT colega in cabina. ECHIPA a fost REVOCATA din functie

Doi piloti ai companiei Jet Airways au fost pedepsiti, prin revocarea din functie, dupa ce o cearta a fost raportata in cabina avionului, in timpului unui zbor din Londra, de Anul Nou. Pilotii erau.

USR: Cazul politistului acuzat de pedofilie arata pericolul adus de modificarea codurilor penale. Daca ar fi fost in vigoare, agresorul ar fi fost liber

Uniunea Salvati Romania afirma ca celebrul caz al politistului acuzat ca a agresat sexual doi copii in lift arata cat de periculoase sunt pentru societate modificarile la codurile penale propuse de PSD deoarece, daca ar fi in vigoare, agresorul ar fi ramas in libertate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )