Libnet.ro
UNICEF

13:45

Seful PSD critica persoanele care se pensioneaza ca sa beneficieze de Legea pensiilor militarilor

România Liberă România Liberă,
Seful PSD critica persoanele care se pensioneaza ca sa beneficieze de Legea pensiilor militarilor

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, marti seara, la o emisiune de pe postul Antena 3, ca persoanele care se pensioneaza din sistemul de aparare pentru a beneficia de Lege in vigoare se lasa manipulati sau nu-i mai intereseaza onoarea militara. continuă pe România Liberă

Dragnea critica persoanele care se pensioneaza ca sa beneficieze de Legea pensiilor militarilor

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, marti seara, la o emisiune de pe postul Antena 3, ca persoanele care se pensioneaza din sistemul de aparare pentru a beneficia de Lege in vigoare se lasa manipulati sau nu-i mai intereseaza onoarea militara.

Seful PSD, Liviu Dragnea, despre dezvaluirile privind presupusele legaturi cu firma TelDrum: Nu ma simt vanat, chiar sunt. Nu am legaturi cu aceasta societate. Stau si ma intreb totusi: daca era o societate straina, ar fi beneficiat de acelasi tratament?

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, marti seara, la o emisiune de pe postul Antena 3, ca este vanat, in contextul in care in spatiul public au aparut mai multe materiale jurnalistice despre presupusele sale legaturi cu firma TelDrum.

Seful PSD, despre Victor Ponta: Nu a fost exclus; s-a autoexclus

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a afirmat, marti seara, intr-o emisiune de pe postul Antena 3, ca fostul premier Victor Ponta s-a autoexclus.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )