Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seful serviciului national de informatii al SUA. Spionajului economic al Chinei se bazeaza pe trei componente: Jaf, copiere si inlocuire!

Adevărul Adevărul,
Seful serviciului national de informatii al SUA. Spionajului economic al Chinei se bazeaza pe trei componente: Jaf, copiere si inlocuire!

John Ratcliffe, directorul serviciului national de informatii al SUA a calificat China drept cea mai mare amenintare pentru democratie si libertate in lume dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, care ar tinde spre o dominatie globala, relateaza AFP. El spune ca abordarea spionajului economic al Chinei se bazeaza pe trei componente: Jaf, copiere si inlocuire!. continuă pe Adevărul

Ultima salva de critici la adresa Chinei din partea administratiei Trump. Directorul serviciului de informatii al SUA: China, cea mai mare amenintare pentru democratie

Directorul serviciului national de informatii al SUA Director of National Intelligence DNI), John Ratcliffe, si-a intensificat criticile la adresa Beijingului, calificand China drept cea mai mare amenintare pentru democratie si libertate in lume dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, care ar tinde spre o dominatie globala, relateaza AFP si Reuters.

Parlamentul moldovean a aprobat trecerea serviciului de informatii din subordinea presedintelui in cea a legislativului

Controversatul poriect de lege din Repubublica Moldova care prevede trecerea serviciului de informatii SIS din subordinea presedintelui in cea a Parlamentului de la Chisinau a fost votat joi, transmite.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )