Libnet.ro
UNICEF

17:00

Seful Tel Drum, Petre Pitis, chemat, din nou, la DNA pentru perchezitia calculatoarelor firmei

România Liberă România Liberă,
Seful Tel Drum, Petre Pitis, chemat, din nou, la DNA pentru perchezitia calculatoarelor firmei

Directorul general Tel Drum, Petre Pitis, a venit, marti, la DNA, pentru a asista la perchezitia informatica a calculatoarelor ridicate de procurori. continuă pe România Liberă

Tel Drum, Petre Pitis si Mircea Visan, urmariti penal de DNA pentru frauda intr-un dosar cu fonduri europene

Societatea Tel Drum SA si reprezentantii acesteia Petre Pitis si Mircea Visan au fost pusi sub urmarire penala, vineri, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, pentru savarsirea infractiunii de folosire sau prezentare, cu rea-credinta, de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete, daca fapta are ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri europene.

Perchezitii informatice in dosarul Tel Drum. Directorul general Petre Pitis, chemat la DNA

Directorul general al Tel Drum, Petre Pitis, s-a prezentat la DNA, marti, fiind chemat de procurori pentru a asista la perchezitii informatice in dosarul in care saptamana trecuta a fost pus sub urmarire penala alaturi de mai multi reprezentanti ai societatii, pentru obtinerea ilegala de fonduri europene in cazul achizitionarii unei statii de asfaltare.

Perchezitii informatice in dosarul Tel Drum

Directorul general al Tel Drum, Petre Pitis, s-a prezentat la DNA, astazi, fiind chemat de procurori pentru a asista la perchezitii informatice in dosarul in care saptamana trecuta a fost pus sub urmarire penala alaturi de mai multi reprezentanti ai societatii, pentru obtinerea ilegala de fonduri europene in cazul achizitionarii unei statii de asfaltare. Pitis a declarat, la intrarea la DNA, ca au fost gasite documente care arata ca el este actionarul majoritar al firmei si ca mai exista cinci actionari minoritari, iar presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu se numara printre ei, din 2007, de cand a cumparat el societatea, potrivit unor surse din presa.

Petre Pitis, directorul Tel Drum, sustine ca detine majoritatea actiunilor la purtator ale firmei si ca Liviu Dragnea nu e actionar

Directorul societatii Tel Drum, Petre Pitis, a declarat marti la sediul DNA ca el detine pachetul majoritar de actiuni al firmei, peste 50%, iar Liviu Dragnea nu e actionar, potrivit Agerpres. E vorba despre celebrele actiuni la purtator ale companiei Tel Drum, detinuta in trecut de Consiliul Judetean Teleorman si privatizata ulterior, despre care a existat in permanenta suspiciunea ca e controlata de Dragnea.

Directorul Tel Drum, la sediul DNA

Directorul societatii Tel Drum, Petre Pitis, s-a prezentat marti la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a participa la desigilarea sistemelor informatice. Marti anchetatorii verifica datele din.

Procurorii DNA fac noi perchezitii in dosarul Tel Drum

Procurorii DNA fac marti perchezitii informatice in dosarul Tel Drum. Anchetatorii verifica datele din calculatoarele ridicate de la companie. in ancheta, directorul general si adjunctul sau.

Liviu Dragnea, dupa perchezitiile de la Tel Drum: E un lucru bun. Nu stiu daca au perchezitionat si porcii. E o ancheta in curs, habar n-am ce e acolo

Continuaancheta in dosarul Tel Drum. Administratorul companiei in spatele careia s-ar afla Liviu Dragnea a ajuns din nou la DNA. Procurorii au facut marti mai multe perchezitii informatice. De.

Perchezitii informatice in dosarul Tel Drum: Administratorul companiei s-a prezentat la DNA(VIDEO)

Continua ancheta in dosarul Tel Drum. Administratorul companiei in spatele careia s-ar afla Liviu Dragnea a ajuns din nou la DNA. Procurorii au facut marti dimineata mai multe perchezitii informatice,.

Tun marca Tel Drum. Schema prin care compania ar fi luat ilegal fonduri europene, potrivit Oficiului de Combatere a Spalarii Banilor

Achizitia unei statii de asfaltare de catre Tel Drum ar fi de fapt o schema de obtinere ilicita de fonduri europene prin supraevaluarea pretului, sustin inspectorii Oficiului de Combatere a Spalarii Banilor. Motivul: firma care a vandut utilajul ar fi fost intr-o relatie de afiliere cu Tel Drum. Cei implicati neaga acuzatiile.

Dragnea, ironii la adresa procurilor dupa perchezitiile la firmele din jurul Tel Drum: Nu stiu daca au perchezitionat si porcii / E un lucru bun sa se faca perchezitii la cat mai multe firme, poate incet-incet o sa se inchida aceste firme

Liviu Dragnea a fost ironic la adresa procurorilor de la Parchetul General si din DNA dupa despre ancheta DNA la Tel Drum si la Ferma de porci Salcia SA, controlata de fiul sau. Nu stiu daca au perchezitionat si porcii dar, ma rog, e o ancheta in curs, habar n-am ce e acolo. ) Orice om poate fi anchetat din Romania, a spus Dragnea, la Calarasi, citat de Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )