Libnet.ro
UNICEF

13:00

Seful unui cunoscut supermarket din Romania sustine ca i s-ar fi cerut sa vanda carne expirata spalata cu detergent

Antena3 Antena3,
Seful unui cunoscut supermarket din Romania sustine ca i s-ar fi cerut sa vanda carne expirata spalata cu detergent

Seful unui magazin Profi din centrul Aradului sustine ca superiorii i-ar fi cerut sa vanda carne expirata, spalata cu detergent si otet, iar pentru ca a refuzat a fost suspendat din functie, el. continuă pe Antena3

[P] ProCredit Bank - prima banca din Romania care ofera o noua facilitate europeana de finantare pentru IMM-uri

ProCredit Bank, singura banca cu actionariat 100% german din Romania, sustine dezvoltarea intreprinderilor mici si mijlocii de 14 ani. Banca ofera acestora servicii bancare de inalta calitate si facilitati inovatoare de finantare, prin implicarea activa intr-o serie de parteneriate cu institutii financiare europene. Noua facilitate de creditare InnovFin, acordata intreprinderilor inovatoare mici si mijlocii in exclusivitate de catre ProCredit Bank, in parteneriat cu Fondul European de Investitii, se incadreaza in acelasi tipar cu care banca si-a obisnuit clientii. Acordul, semnat in luna ianuarie a acestui an, este caracterizat de conditii avantajoase pentru client si de orientare spre introducerea plusului valoare in activitatea acestuia.

EY: Piata de M and A din Romania a crescut cu peste 23% anul trecut, la 3,65 miliarde dolari

Piata de M and A din Romania a inregistrat o crestere consistenta anul trecut, de peste 23%, in ciuda numarului mai redus de tranzactii, valoarea totala a acestora fiind estimata la 3,65 miliarde dolari, potrivit unui studiu realizat de Ernst and Young.

Premierul Ciolos: Cartele din Romania au folosite in pregatirea atacurilor teroriste

Premierul Dacian Ciolos a dezvaluit, duminica, in emisiunea Dupa 20 de ani, ca in pregatirea atacurilor din ultima perioada teroristii au folosit cartele din Romania.

Premierul Ciolos: Cartele din Romania au fost folosite in pregatirea atacurilor teroriste

Premierul Dacian Ciolos a dezvaluit, duminica, in emisiunea Dupa 20 de ani, ca in pregatirea atacurilor din ultima perioada teroristii au folosit cartele din Romania.

Presedintele Uniunii Scriitorilor din Romania, Nicolae Manolescu, despre academicianul Eugen Simion: E un tampit

Presedintele Uniunii Scriitorilor din Romania, Nicolae Manolescu, a lansat un atac la adresa lui Eugen Simion, critic literar si academician. Reactia vine in urma criticilor aduse de Eugen Simion, scrie Me.

Probleme la frane, instalatia electrica si usi la Range Rover. Cateva sute de unitati din Romania sunt rechemate in service

Producatorul auto britanic Land Rover a identificat probleme la unele SUV-uri produse, fiind vorba de franele de pe fata, deschiderea usilor in mers si oprirea brusca a motorului din cauza circuitelor electrice. Cateva sute de masini din Romania sunt rechemare in service, dupa cum urmeaza.

Un jurnalist infirma informatiile premierului Ciolos privind folosirea cartelelor din Romania de catre teroristi

Jurnalistul Dan Alexe anunta pe pagina sa de Facebook ca a contactat Parchetul din Bruxelles sa afle daca teroristii au folosit cartele telefonice din Romania, iar raspunsul a fost negativ.

Raed Arafat, intemeietorul SMURD-ului din Romania, raspunde criticilor

Raed Arafat, intemeietorul SMURD-ului din Romania, raspunde in premiera criticilor din raportul Corpului de Control al premierului in cazul Colectiv. Vezi LIVE Sinteza zilei cu Mihai.

Cum arata Minds Hub, primul hub de educatie colaborativa din Romania, realizat de o mana de studenti timisoreni

Realizat de un grup de 30 de studenti timisoreni, Minds Hub este primul hub educational din Romania care propune o colaborare reala intre studenti, cadre didactice si angajatori prin intermediul laboratorului de 200 de metri patrati sau a platformei.

Editie speciala la Sinteza Zilei. Raed Arafat, intemeietorul SMURD-ului din Romania, raspunde criticilor

In aceasta seara, la Sinteza zilei, in exclusivitate doctor Raed Arafat, intemeietorul SMURD-ului din Romania, raspunde in premiera criticilor din raportul Corpului de Control al.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )