Libnet.ro
UNICEF

09:45

Segment din DN 10 distrus de alunecari, redat circulatiei cu trei luni mai devreme

Adevărul Adevărul,
Segment din DN 10 distrus de alunecari, redat circulatiei cu trei luni mai devreme

Circulatia auto a fost reluata in conditii normale pe DN 10, la Km 86+300, unde o alunecare de teren a distrus o portiune insemnata din carosabil, pe sensul de mers Brasov-Buzau. Lucrarea a fost terminata cu trei luni inainte de expirarea termenului stabilit in contractul de proiectare-executie. continuă pe Adevărul

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale din 10 noiembrie a inceput astazi

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale din 10 noiembrie a inceput, sambata, la ora 00. 00, si se va incheia, in 9 noiembrie, la ora 7. in cursa electorala sunt inscrisi 14 candidati. Pentru prima data, romanii din strainatate vor avea la dispozitie trei zile pentru a vota si pot vota si prin corespondenta. Peste 41. 000 de persoane au ales aceasta varianta, iar plicurile cu optiunea lor electorala trebuie sa ajunga in Romania pana in 7 noiembrie.

A inceput Campania pentru alegerile prezidentiale. Romanii din Diaspora vor vota timp de trei zile

Campania pentru alegerile prezidentiale a inceput sambata, cu 14 candidati la functia de sef al statului si cu noi masuri - romanii din diaspora pot vota la urna pe parcursul a trei zile sau prin.

Orban: Dupa 30 de ani, nu am aflat cine a tras in noi. Cine isi imagineaza ca poate sa ramana secret dosarul evenimentelor din 10 august se insala

Presedintele PNL Ludovic Orban, a declarat, duminica, la Timisoara, ca dupa 30 de ani de la Revolutie nu s-a aflat adevarul si nici cine a tras in revolutionari. De asemenea, Orban a spus ca nu se cunoaste adevarul despre violentele din 10 august, dar noua guvernare va incerca sa aduca la suprafata date despre ce s-a intamplat anul trecut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )