Libnet.ro
UNICEF

13:30

Seism 2018 Sedinta a Comitetului pentru Situatii de Urgenta, la Ciolpani

Hotnews Hotnews,
 Seism 2018 Sedinta a Comitetului pentru Situatii de Urgenta, la Ciolpani

Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta s-a intrunit sambata, de la ora 13,30, la Centrul National de Coordonare si Conducere a Interventiei de la Ciolpani, in cadrul exercitiului national Seism 2018, relateaza Agerpres. La ora 14. 00 urmeaza sa aiba loc declaratii ale oficialilor. continuă pe Hotnews

Exercitiu Seism 2018: Peste o mie de victime, intre care patru sute de decedati

Exercitiu Seism 2018. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a anuntat, sambata, ca in cadrul exercitiului Seism 2018 sunt estimate peste o mie de victime, intre care patru sute de mo.

Exercitiu Seism 2018: Presedintele a decretat instituirea starii de urgenta, in urma seismului

Ministerul Afacerilor Interne anunta ca, potrivit scenariului exercitiului Seism 2018, presedintele Romaniei a decretat instituirea starii de urgenta in urma cutremurului de 7,5 grade pe scara Richter soldat pana in prezent cu 450 de persoane decedate si aproape 1. 800 de raniti.

Seism 2018. Viorica Dancila a ajuns la Centrul National de Coordonare si Conducere a Interventiei de la Ciolpani

Viorica Dancila a ajuns in urma cu putin timp la Centrul National de Coordonare si Conducere a Interventiei de la Ciolpani. O sedinta a Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta se va des.

Seism 2018. Viorica Dancila, la Centrul National de Coordonare: Nu am emotii, am incredere in desfasurarea acestui exercitiu

Viorica Dancila a ajuns in urma cu putin timp la Centrul National de Coordonare si Conducere a Interventiei de la Ciolpani. O sedinta a Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta se va des.

EXERCITIU SEISM 2018: Un spital mobil pentru victime multiple a fost instalat in zona Rahova (FOTO)

Pompierii SMURD au inceput instalarea unui spital mobil pentru victime multiple, in zona Rahova, in cadrul exercitiului SEISM 2018, cea mai ampla simulare de interventie in caz de seism major care are loc in.

Seism 2018 Viorica Dancila: Am ncredere n desfasurarea acestor exercitii

Premierul Viorica Dancila, care se afla la Ciolpani, unde s-a intrunit Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta, in cadrul simularii nationale Seism 2018, a spus ca nu are emotii si ca are incredere in desfasurarea acestor exercitii.

Dancila, despre exercitiul Seism 2018: Nu am emotii, am incredere in desfasurarea acestui exercitiu

Prim-ministrul Viorica Dancila, prezenta sambata la Centrul National de Coordonare si Conducere a Interventiei de la Ciolpani, a declarat ca nu are emotii in ce priveste desfasurarea exercitiului national Seism 2018 si a adaugat ca acesta.

EXERCITIU SEISM 2018. Viorica Dancila: Ne va permite sa vedem daca sunt anumite probleme si cum putem inlatura deficientele (VIDEO)

Viorica Dancila s-a deplasat sambata la Ciolpani unde a fost activat Centrul National de Coordonare si Conducere a Interventiei din cadrul exercitiul national SEISM 2018, cel mai mare exercitiu seismic di.

EXERCITIU SEISM 2018. Imagini de la decolarea elicopterelor MAI care vor survola zona efectata de cutremur (VIDEO)

Inspectorarul General de Aviatie al MAI participa,alaturi de structurile cu responsabilitati in domeniul managementului situatiilor de urgenta,laexercitiul national SEISM 2018, cel mai m.

EXERCITIU SEISM 2018. Imagini de la decolarea elicopterelor MAI care vor survola zona afectata de cutremur (VIDEO)

Inspectorarul General de Aviatie al MAI participa,alaturi de structurile cu responsabilitati in domeniul managementului situatiilor de urgenta,laexercitiul national SEISM 2018, cel mai .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )