Libnet.ro
UNICEF

11:01

Selectionerul Islandei a anuntat lotul cu care vrea sa o opreasca pe Romania din drumul spre EURO

B1 B1,
Selectionerul Islandei a anuntat lotul cu care vrea sa o opreasca pe Romania din drumul spre EURO

Erik Hamren, selectionerul Islandei, a anuntat lotul convocat pentru partida cu Romania din 8 octombrie, din semifinala play-off-ului pentru calificarea la Campionatul European de anul viitor. Potrivit FRF,. continuă pe B1

Islanda a anuntat lotul pentru barajul cu Romania

Selectionerul Islandei a anuntat lotul pe care se va baza la partida din 8 octombrie contra Romaniei, in barajul de calificare la EURO 2020.

Baraj Euro: Lotul cu care Islanda va aborda meciul cu Romania

Selectionerul Islandei, Erik Hamren, a anuntat lotul pentru jocul cu Romania, din barajul pentru Euro 2021, si pentru urmatoarele doua partide din Liga Natiunilor, cu Danemarca si Belgia.

Adrian Mutu a anuntat lotul de tineret pentru meciurile cu Ucraina si Malta

Selectionerul nationalei de tineret a anuntat, miercuri, lotul pe care se va baza in meciurile cu Ucraina si Malta din preliminariile Campionatului European sub 21 ani de anul urmator.

Mirel Radoi a anuntat lotul pentru barajul cu Islanda si meciurile cu Norvegia si Austria - Mario Camora, convocat in premiera

Selectionerul Mirel Radoi a anuntat miercuri, jucatorii pe care va miza in cele trei partide pe care nationala Romaniei le disputa in luna octombrie. Fundasul Mario Camora a fost convocat in premiera la nationala Romaniei.

Oana Chirila, arhitecta care vrea sa salveze Baile Herculane

O echipa de arhitecti lupta pentru salvarea Bailor Herculane, una dintre cele mai vechi si mai frumoase bai termale din Romania si din Europa. In secolul al XIX-lea era un loc celebru pentru tratamente si loisir, laudat de insusi imparatul Franz Joseph. Lasate in paragina ani in sir, cladirile ansamblului s-au degradat enorm si risca sa se prabuseasca.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )