Libnet.ro
UNICEF

06:30

Un selfie realizat de Ellen DeGeneres la gala Oscar a devenit cel mai popular mesaj pe Twitter (FOTO)

B1 B1,
Un selfie realizat de Ellen DeGeneres la gala Oscar a devenit cel mai popular mesaj pe Twitter (FOTO)

O fotografie realizata de Ellen DeGeneres la gala Oscar 2014, care include vedete precum Angelina Jolie, Brad Pitt, Meryl Streep si Julia Roberts, a devenit cel mai popular mesaj publicat pe Twitter, dupa ce a fost. continuă pe B1

VIRAL. Un selfie realizat la gala Oscar a devenit cel mai popular mesaj in social media

O fotografie realizata cu telefonul mobil de Ellen DeGeneres la gala Oscar 2014, care include vedete precum Angelina Jolie, Brad Pitt, Meryl Streep si Julia Roberts, a devenit cel mai popular mesaj publicat pe Twitter, dupa ce a fost preluat de peste.

Poza de la Oscaruri care a dus la prabusirea retelei de socializare Twitter. Cum a luat nastere cel mai popular tweet din istorie

O fotografie realizata cu telefonul mobil de Ellen DeGeneres la gala Oscar 2014 a devenit cel mai popular mesaj publicat pe Twitter, fiind preluata de peste un milion de utilizatori ai retelei. in imagine apar.

OSCAR 2014: Cel mai tare SELFIE de la Oscaruri. 1 MILION de oameni au distribuit poza in doar jumatate de ora

OSCAR 2014: Decernarea Premiilor Oscar 2014 este cel mai asteptat moment din an pentru actorii de la Hollywood. Este ca o incununare a muncii lor de peste an si recunoasterea mondiala a calitatii muncii.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )