Libnet.ro
UNICEF

13:00

Selfie de sapte milioane de lire sterline. Poza lui Andy Warhol, scoasa la licitatie

Adevărul Adevărul,
Selfie de sapte milioane de lire sterline. Poza lui Andy Warhol, scoasa la licitatie

Primul selfie al renumitului artist Andy Warhol, ce dateaza din 1963, va fi scos la licitatie de Sothebys, pe 28 iunie. Valoarea selfie-ului este estimata la sapte milioane de lire sterline. continuă pe Adevărul

Selfie de sapte milioane de lire sterline. Poza lui Andy Warhol va fi scoasa la licitatie

Primul selfie al renumitului artist Andy Warhol, ce dateaza din 1963, va fi scos la licitatie de Sothebys, pe 28 iunie. Valoarea selfie-ului este estimata la sapte milioane de lire sterline.

Peste 4,5 milioane de lire sterline au fost stranse din donatii pentru victimele incendiului de la Grenfell Tower

Peste 4,5 milioane de lire sterline au fost stranse pentru victimele incendiului de la Grenfell Tower, soldat cu cel putin 30 de morti si care a lasat zeci de oameni fara locuinte, relateaza Associated Press.

Un miliard de lire sterline o costa pe Theresa May alianta de guvernare. A pierdut majoritatea parlamentara absoluta, i s-a cerut demisia, dar e hotarata sa repare situatia

Cele zece fotolii detinute de PDU se vor alatura celor detinute de conservatori numai dupa ce Theresa May va face niste concesii si va aloca peste un miliard de lire sterline in investitii in infrastructura Irlandei de Nord.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2645 seconds )