Libnet.ro
UNICEF

18:45

Semnal de alarma tras de un medic: Printre cei care au murit de gripa cred ca sunt persoane care au avut aceasta boala fara sa stie. Atentie la simptome!

Antena3 Antena3,
Semnal de alarma tras de un medic: Printre cei care au murit de gripa cred ca sunt persoane care au avut aceasta boala fara sa stie. Atentie la simptome!

Numarul persoanelor care mor din cauza gripei creste alarmant. Medicul primar ORL Elena Latcan trage un semna de alarma referitor la decesele provocate de gripa. Eu cred ca una din cauzele agravarii. continuă pe Antena3

Profit.ro: Grupul italian Fincantieri, printre cei mai mari constructori de nave din lume, a trimis Guvernului o oferta pentru Santierul din Mangalia, a carui vanzare catre olandezii de la Damen a fost blocata

Grupul italian Fincantieri, printre cei mai mari constructori de nave din lume, cu afaceri anuale de peste 4 miliarde euro, care controleaza si grupul norvegian Vard, proprietarul santierelor navale din Tulcea si Braila, a trimis Guvernului roman o oferta de management operational al Santierului din Mangalia si, ulterior, de cumparare a 49% din actiunile acestuia, potrivit profit. ro.

Victor Negrescu: PSD nu paraseste familia social-democratilor europeni / E un zvon de la cei care vor raul partidului

Vicepresedintele PSD Victor Negrescu sustine ca partidul nu va parasi familia social-democratilor europeni, afirmand ca este vorba de un zvon pornit de la cei care vor raul partidului, iar prezenta formatiunii in PES va fi reiterata la congresul PSD din martie, potrivit news. ro. Precizarile lui Negrescu vin in contextul in care fostul presedinte PSD Victor Ponta a anuntat ca Liviu Dragnea ar dori sa scoata PSD din Partidul Socialistilor Europeni si sa il treaca in Grupul Conservatorilor si Reformistilor.

TOP 10 locuri de poveste pentru cei care s-au saturat de orase aglomerate

Unii prefera sa calatoreasca in orase mari si aglomerate, iar altii adora locurile mai linistite. Pentru cei care isi doresc o vacanta intr-un loc de poveste, Bright Side a selectat 10 sate uimitoare si exceptionale, care te pot lasa pur si simplu.

Cei care nu curata zapada si gheata din preajma locuintelor risca amenzi uriase

Locatarii si proprietarii de firme care nu curata zapada si gheata din preajma locuintelor vor fi sanctionati de politistii locali. Acestia ar putea primi amenzi de pana la cateva mii de.

Cine sunt The Humans, cei care reprezinta Romania la Eurovision 2018, in Portugalia

Trupa The Humans va reprezenta Romania la Eurovision 2018, competitie care va avea loc in luna mai. The Humans este o trupa formata din sase membri Adi Tetrade tobe), Alin Neagoe bass), Alex Matei clape),.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )