Libnet.ro
UNICEF

15:15

Semnal de alarma tras de ministrul Justitiei, Ana Birchall, dupa raportul MCV

România Liberă România Liberă,
Semnal de alarma tras de ministrul Justitiei, Ana Birchall, dupa raportul MCV

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a declarat, marti, ca Raportul Comisiei Europene privind Mecanism. continuă pe România Liberă

Ministrul Justitiei, Ana Birchall:Voi discuta raportul MCV dupa ce va fi facut public

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a declarat ca va discuta despre raportul MCV imediat dupa ce acesta va fi aprobat in Colegiul Comisarilor. Potrivit acesteia, intalnirea din Colegiu va avea loc marti, la ora 14.

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, arata cu degetul spre Tudorel Toader pentru tonul dur al Raportului MCV

Ana Birchall a facutprimele declaratii dupa publicarea raportului MCV privind Romania. Ministrul Justitiei sustine ca raportul MCV este critic. Stire in curs.

Ana Birchall: Regret ca o invitatie lansata cu buna-credinta catre CSM a fost tratata cu un asemenea refuz

Ministrul Justitiei Ana Birchall continua razboiul cu Lia Savonea, dupa ce CSM a cerut prelungirea cu o saptamana a termenului pana la care un membru sau reprezentant al Consiliului sa participe la.

Ana Birchall neaga ca ar fi clasificat raportul MCV: Procedura a fost exact ca in anii trecuti

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a declarat, sambata, pentru Mediafax, ca procedura in ceea ce priveste raportul MCV a fost aceeasi ca in anii trecuti, atat in privinta regimului juridic al documentului, cat si al termenului de raspuns. Reactia sa vine dupa acuzatiile CSM privind clasificarea raportului. Raluca Pruna si Tudorel Toader, contre pe seama clasificarii raportului MCV.

Ana Birchall, replica pentru Lia Savonea, pe tema raportului MCV: Pana la urma, o sa raspundem, fiecare in dreptul nostru, pentru ceea ce am facut si ceea ce nu am facut

Continua conflictul dintre ministrul Justitiei, Ana Birchall, si sefa Consiliului Superior al Magistraturii CSM), Lia Savonea. Birchall a declarat, luni, ca regreta ca invitatia sa ca CSM sa faca observatii.

Ana Birchall, anunt de ULTIM MOMENT despre raportul MCV

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a declarat ca raportul MCV nu este inca aprobat in Colegiul Comis.

Ministrul Justitiei: Comisia Europeana critica infiintarea si functionarea SIIJ

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a anuntat marti ca va convoca in regim de urgenta Comisia MCV pen.

BIRCHALL, DESPRE RAPORTUL MCV: Am contribuit sa nu ajungem la activarea Articolului 7; ne-a trecut glontul pe la ureche

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a declarat, marti, referindu-se la Raportul MCV, ca, desi personal o amaraste acest raport, din punct de vedere al activitatii MJ, pe mandatul sau, se remarca intr-o maniera pozitiva demersurile pe care le-a promovat. Prin toata activitatea pe care am avut-o la Ministerul Justitiei, am contribuit sa nu ajungem la activarea Articolului 7. Ne-a trecut glontul pe la ureche, a spus ministrul. Ea a anuntat convocarea Comisiei nationale MCV, recomandand fiecarei institutii sa isi faca propria analiza.

Birchall, dupa publicarea Raportului MCV: Nu vreau sa ma concentrez pe a gasi vinovati. Cu totii trebuie sa ne trezim din acest dus rece si fiecare sa raspunda in dreptul sau (VIDEO)

Ana Birchall a declarat ca nu-si propune sa gaseasca vinovati dupa Raportul MCV critic la adresa Romaniei, dar, chiar si asa, fiecare trebuie sa raspunda in dreptul sau. Ministrul Justitiei considera.

Un nou scandal intre ministrul Ana Birchall si CSM

Scandalul dintre Ministerul Justitiei si CSM se amplifica. Ana Birchall ii cheama de urgenta pe membrii Consiliului Superior al Magistraturii la Ministerul Justitiei pentru a putea avea acces la raportul MCV.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )