Libnet.ro
UNICEF

14:16

Semnatura Rusiei pe cazul Skripal. De la atentat la refacerea politica a Occidentului?

Hotnews Hotnews,
 Semnatura Rusiei pe cazul Skripal. De la atentat la refacerea politica a Occidentului?

Atentatul cu agent neurotoxic, desfasurat in plina zi, intr-un loc public relativ aglomerat, cu includerea ca tinta simultana a fiicei fostului spion o practica mai putin obisnuita, chiar si cand sunt executati spionii tradatori), este de o cruzime iesita din comun. Are ceva din asasinarea infioratoare a fratelui dictatorului nord-coreean, pe aeroportul din capitala Malaeziei, cu sute de oameni in jurul scenei in care s-a produs crima. De regula, atentatorii fac asta pentru a arata ca, daca vor, te gasesc si te pot ucide oriunde, in vazul tuturor. continuă pe Hotnews

Semnatura Rusiei pe cazul Skripal. De la atentat la refacerea politica a Occidentului? -*- Semnatura Rusiei pe cazul Skripal. De la atentat la refacerea politica a Occidentului?

Atentatul cu agent neurotoxic, desfasurat in plina zi, intr-un loc public relativ aglomerat, cu includerea ca tinta simultana a fiicei fostului spion o practica mai putin obisnuita, chiar si cand sunt executati spionii tradatori), este de o cruzime iesita din comun. Are ceva din asasinarea infioratoare a fratelui dictatorului nord-coreean, pe aeroportul din capitala Malaeziei, cu sute de oameni in jurul scenei in care s-a produs crima. De regula, atentatorii fac asta pentru a arata ca, daca vor, te gasesc si te pot ucide oriunde, in vazul tuturor.

Cazul Skripal: Erdogan spune ca nu va actiona impotriva Moscovei pe baza unei acuzatii

Turcia nu va lua masuri impotriva Rusiei - careia Marea Britanie ii atribuie responsabilitatea pentru otravirea pe teritoriul sau a unui fost agent dublu - pe baza unei acuzatii, a declarat presedintele Recep Tayyip Erdogan, citat miercuri de presa turca, potrivit AFP.

Cazul Skripal: Agentul neurotoxic a fost localizat la domiciliul victimei

Fostul spion rus Serghei Skripal si fiica acestuia, Iulia, otraviti la 4 martie, au avut primul cont.

Kremlinul sustine ca acuzatiile Marii Britanii n cazul Skripal sunt la granita cu banditismul

Acuzatiile Marii Britanii ca Moscova s-ar afla in spatele operatiunii de otravire a fostului dublu spion rus Serghei Skripal in Anglia sunt la granita cu banditismul, a declarat purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,253 seconds )