Libnet.ro
UNICEF

06:30

Semnele din palme care iti arata ca ai cancer. Daca sunt prezente, trebuie sa mergi urgent la medic

Antena3 Antena3,
Semnele din palme care iti arata ca ai cancer. Daca sunt prezente, trebuie sa mergi urgent la medic

Conform unor cercetatori britanici, primele semne de cancer in organism apar in palme. Asa ca e timpul sa ti le studiezi! Semnele din palme care iti arata ca ai cancer apar la nivelul pielii. Aceasta se modifica si. continuă pe Antena3

Top 6 zodii care iti transforma relatia intr-un chin Sunt cele mai nesuferite!

Nu toata lumea poate avea o relatie pentru ca unele persoane sunt mult prea temperamentale. Astrele ne dezvaluie care sunt semnele zodiacale cu care nu poti avea o relatie fericita pentru ca sunt mult prea.

Zece persoane suspectate ca furau carbune din vagoanele care faceau transport intre Mina Livezeni si Termocentrala de la Mintia au fost retinute

Zece persoane suspectate ca furau carbune din vagoanele care faceau transport intre Mina Livezeni si Termocentrala de la Mintia au fost retinute, la perchezitii politistii din Timisoara gasind aproximativ 110 tone de carbune si 16. 500 de lei, scrie News. ro.

Acesta este testul de sange care iti spune daca ai cancer

Un test sangvin experimental a permis detectarea precoce a celor mai frecvente opt tipuri de cancer in 70% din cazuri, in medie, oferind astfel o raza de speranta medicilor care incearca sa.

Semne ciudate care iti spun ca esti bolnav. Ce probleme ai daca iti cade parul

Atunci cand glanda tiroida nu functioneaza corect afecteaza nivelul hormonal al intregului organism, inclusiv hormonii care se ocupa de cresterea parului. Problemele cu parul cauzate.

Iohannis si-a batut joc de o parte de Romanie. Cea care l-a votat. Daca si romanii ar fi vrut sa dea PSD-ului inca o sansa, azi Victor Ponta ar fi fost presedinte

Am decis sa dau PSD inca o sansa si sa desemnez persoana propusa de PSD, pe doamna Dancila - aceasta este fraza care pare sa-l coste extrem de scump pe Klaus Iohannis. Presedintele a.

Orasele din Romania care au cele mai mici preturi pentru locuinte

Prima pozitie in topul oraselor resedinta de judet cu cele mai mici preturi pe metrul patrat din Romania se claseaza Resita si Giurgiu Cele doua au o medie de 460 de euro pe metrul patrat.

Faze tari: Acestea sunt cele mai neinspirate jucarii din lume, care au reusit sa socheze parintii; Parlamentar, surprins dormind bustean, in timpul unei sedinte; Cum a fost recreat ADN-ul unui sclav care a murit acum 200 de ani

Bicicleta furata l-a dat de gol ca era si hot de curent electric. Furtul unei biciclete i-a adus unui barbat din Giurgiu nu unul, ci doua dosare penale! De ce? Pentru ca, odata demascat, s-a dovedit ca hotul. Fluturii si moliile traiau si in urma cu 200 de milioane de ani, in aceeasi perioada cu primii dinozauri. Cea mai veche fosila a unui fluture descoperita pana in prezent sugereaza ca insectele au trait in aceeasi perioada cu.

Fostul sef ANAF Gelu Diaconu semnaleaza ca o lege promulgata recent sterge obligatii fiscale pentru smecheri din imobiliare care au construit pe persoana fizica cvartale de blocuri in cele mai luxoase zone ale tarii

Gelu Stefan Diaconu, fost sef al ANAF, atentioneaza intr-o postare pe Facebook, miercuri, ca o lege privind anularea unor obligatii fiscale, adoptata de Parlament la finalul anului trecut si promulgata in urma cu doua zile de presedintele Klaus Iohannis, sterge dintr-un condei datoriile smecherilor, baronilor locali si ale familiilor politrucilor cu afaceri in imobiliare. Mai exact, sustine Diaconu, Legea 29/2018 anuleaza impozite si contributii sociale pentru dezvoltatori imobiliari ce au construit cvartale de blocuri de birouri si locuinte in cele mai luxoase zone ale tarii, dar ca acesti smecheri, pentru a evita plata taxelor catre stat, au construit pe persoana fizica platind impozite neglijabile in acelasi cuantum prevazut in Codul Fiscal pentru amaratii care au tranzactii ocazionale. Legea a fost initiata de patru parlamentari PNL, intre care si Raluca Turcan.

Primaria Capitalei DONEAZA cinci autobuze societatii de transport din Tulcea, care A ARS saptamana trecuta

La propunerea Primarului General, Gabriela Firea, Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat, in unanimitate, in sedinta de astazi, proiectul de hotarare prin care cinci autobuze marca Mercedes Citaro, vor fi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )