Libnet.ro
UNICEF

18:46

Senat: Comisia de buget, raport de admitere a initiativei lui Dragnea privind repatrierea aurului

Hotnews Hotnews,
 Senat: Comisia de buget, raport de admitere a initiativei lui Dragnea privind repatrierea aurului

Comisia de buget-finante a Senatului a adoptat, marti, raport de admitere a proiectului de lege initiat de Liviu Dragnea si Serban Nicolae, prin care Banca Nationala a Romaniei este obligata sa aduca in tara rezervele de aur care in prezent sunt pastrate in strainatate, potrivit Mediafax. Senatorii din Comisia de buget-finante au dat raport favorabil propunerii legislative pentru modificarea si completarea Legii nr. 312/2004 privind Statutul Bancii Nationale a Romaniei. S-au inregistrat sapte voturi pentru, doua impotriva si o abtinere. continuă pe Hotnews

SENAT - COMISIA DE BUGET-FINANTE Raport favorabil in cazul proiectului care vizeaza rezervele de aur

Comisia de buget-finante din Senat a dat, marti, raport favorabil proiectului initiat de parlamentarii social-democrati Liviu Dragnea, presedintele PSD, si Serban Nicolae privind statutul Bancii Nationale a Romaniei BNR), care vizeaza modificarea politicii BNR privind constituirea si administrarea depozitelor de aur detinute in tezaurul propriu si in strainatate.

Initiativa lui Dragnea de a repatria aurul merge inainte. Comisia de buget din Senat a dat raport de admitere

Initiativa de repatriere a rezervei de aur a Romaniei lansata de Liviu Dragnea si Serban Nicolae face pasi inainte. Comisia de buget-finante a Senatului a adoptat, marti, raport de admitere a proiectului de lege.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )