Libnet.ro
UNICEF

05:15

Senat: Si elevii din invatamantul privat vor beneficia de gratuitate la transportul public

Hotnews Hotnews,
 Senat: Si elevii din invatamantul privat vor beneficia de gratuitate la transportul public

Senatorii au adoptat, miercuri, cu 97 de voturi pentru si 30 impotriva un proiect de lege care prevede ca au dreptul la gratuitate pentru serviciile publice de transport si elevii din invatamantul preuniversitar privat. Senatul este Camera decizionala, legea merge la promulgare. continuă pe Hotnews

Consiliul Elevilor a facut marele anunt. Cursuri online pentru toti elevii din Romania

In contextul majorarii numarului de persoane infectate cu noul coronavirus, Consiliul National al Elevilor este de parere ca scolile ar trebui sa inceapa pregatirile pentru tranzitia la educatia exclusiv online. Anuntul facut de CNE. Cursuri online pentru toti elevii Din cauza faptului ca ne aflam pe un trend ascendent al numarului de infectari cu noul .

Transport gratuit pentru elevi. Anuntul care vizeaza toti tinerii din Romania

Decizie: elevii din invatamantul preuniversitar acreditatautorizat vor beneficia de gratuitate la servicii publice de transport local si judetean, de orice fel, pe durata intregului an. Prevederile au fost adoptate miercuri de Senat, prin amendarea Legii educatiei. Pentru a intra in vigoare mai trebuie promulgate de presedintele Klaus Iohannis. Pana atunci, ar putea fi contestat la .

Proiect educational european pentru elevii unui liceu din mediul rural. Vor invatat inclusiv antreprenoriat social

Educatie europeana pentru sute de elevi de la tara din judetul Botosani. Printr-un proiect cu finantare europeana obtinut de Liceul din Todireni, elevii din mediul rural vor desfasura activitati pe parcurusul a doi ani prin care vor dobandi noi competente digitale, pricipii educationale moderne dar si lectii de antreprenoriat.

Lista statelor din zona galbena a fost actualizata. Toti cetatenii care vin din aceste tari vor fi obligati sa stea in carantina. Exista o singura exceptie

Pandemia de COVID-19 se afla pe o panta ascendenta in toata lumea, motiv pentru care, autoritatile din Romania au anuntat in cursul serii de ieri noi restrictii pentru a evita raspandirea virusului. Dupa indelungi discutii, Guvernul a actualizat lista statelor din zona galbena, astfel ca cetatenii care vor veni din aceste tari vor fi obligati .

COVID-19: La slujbele religioase de la bisericile din judetul Suceava vor putea participa doar localnicii

Noi masuri restrictive au fost luate si in judetul Suceava. La slujbele religioase de la bisericile din judetvor putea participa doar persoanele din localitatile in care se afla unitatile de cult, a.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )