Libnet.ro
UNICEF

08:15

Senat: Melescanu, exclus din ALDE; grupul, desfiintat; presedintele Senatului - notificat

România Liberă România Liberă,
Senat: Melescanu, exclus din ALDE; grupul, desfiintat; presedintele Senatului - notificat

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat miercuri in plenul Senatului ca Teodor Melescanu nu. continuă pe România Liberă

Teodor Melescanu nu mai este membru ALDE: Tariceanu a anuntat OFICIAL desfiintarea grupului ALDE din Senat

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat miercuri ca Teodor Melescanu, ales presedinte al Senatului cu sustinerea PSD, nu mai este membru ALDE, informeaza Agerpres. in aceste conditii, se.

Calin Popescu Tariceanu a decis! Teodor Melescanu nu mai face parte din ALDE

Calin Popescu Tariceanu a confirmat ceea ce a spus si purtatorul de cuvant al ALDE, Varujan Vosganian, si anume faptul ca s-a decis ca Teodor Melescanu sa nu mai faca parte din ALDE. La sedinta comitetul.

Calin Popescu Tariceanu a decis! Teodor Melescanu a fost dat afara din ALDE

Calin Popescu Tariceanu a confirmat ceea ce a spus si purtatorul de cuvant al ALDE, Varujan Vosganian, si anume faptul ca s-a decis ca Teodor Melescanu sa nu mai faca parte din ALDE. La sedinta comitetul.

Varujan Vosganian: Teodor Melescanu nu mai face parte din ALDE. Prin ceea ce a facut, si-a pierdut legitimitatea

Purtatorul de cuvant al ALDE, Varujan Vosganian, a explicat ca Teodor Melescanu nu mai face parte din ALDE. Daca vrei ca respectivul sa reprezinte ALDE, asta nu se poate, pentru ca potrivit statutului.

Calin Popescu Tariceanu il ameninta pe Teodor Melescanu cu excluderea din ALDE: Fiecare care accepta o astfel de postura isi asuma niste consecinte

Teodor Melescanu nu are sprijinul ALDE pentru sefia Senatului si, daca va candida din partea PSD, urmeaza sa fie convocat Biroul Politic, a declarat marti liderul formatiunii, Calin Popescu Tariceanu. El a.

Melescanu, taios cu Tariceanu dupa ce l-a exclus din ALDE: Vei da afara partidul din partid?

Presedintele Senatului Teodor Melescanu l-a ironizat pe liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu, amintindu-i ca si el a fost ales de doua ori de PSD in functia de presedinte al Senatului. Referitor la excluderea sa din partid, il Melescanu l-a intrebat ironic care este proiectul ALDE, si daca, in cazul in care acest proiect ar exista si membrii ALDE n-ar fi de acord, va da afara partidul din partid.

Viorica Dancila, despre propunerile de ministri: Daca Tariceanu ii da afara, o sa iau altii 3 tot din ALDE. Nu o sa poata sa excluda toata organizatia

Viorica Dancila a declarat, miercuri, ca tot mai multi membri ALDE doresc continuarea colaborarii cu PSD, dovada fiind si propunerile de ministri facute miercuri. Premierul a mai precizat ca, in cazul.

Demisiile secretarilor de stat din ALDE au inceput sa apara in Monitorul Oficial, la doua saptamani de la depunerea cererilor

La doua saptamani de la iesirea ALDE de la guvernare, au inceput sa apara in Monitorul Oficial demisiile secretarilor de stat, desi au fost depuse in data de 27 august. Mult mai tarziu ca demisiile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )