Libnet.ro
UNICEF

12:00

Senatoare USR despre noul ministru al Afacerilor Interne: Este inconstienta curata sa ii dai acest portofoliu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Senatoare USR despre noul ministru al Afacerilor Interne: Este inconstienta curata sa ii dai acest portofoliu

Senatorul Nicolae Moga este noul ministru al Afacerilor Interne dupa ce Carmen Dan si-a dat demisia in aceasta dimineata. Decizia de numire a lui Moga a fost luata in cadrul sedintei Comitetului Executiv National. Senatoarea USR Florina Presada. continuă pe Wall-Street Ro

Carmen Dan demisioneaza de la Ministerul Afacerilor Interne

Carmen Dan a anuntat luni ca demisioneaza de la conducerea Ministerului Afacerilor Interne. Carmen Dan, al carei nume figura pe lista remaniabililor, decizia urmand sa fie luata la Comitetul Executiv al PSD de luni, a afirmat ca si-a depus mandatul.

Ce spune un protestatar batut degeaba pe 10 august despre soarta dosarului penal privind violentele jandarmilor dupa demisia lui Carmen Dan

Una dintre marile intrebari care se ridica dupa demisia lui Carmen Dan din fruntea Ministerului Afacerilor Interne este daca acest gest va influenta sau nu mersul anchetei deschise dupa violentele jandarmilor din 10 august 2018. Am stat de vorba cu unul dintre protestatarii din 10 august, care a fost batut de un jandarm in timp ce tineau mainile ridicate deasupra capului, daca plecarea protejatei lui Dragnea din fruntea MAI va grabi solutionarea dosarului.

Cine este Nicolae Moga, propunerea PSD pentru functia de ministru de Interne

Senatorul Nicolae Moga este propunerea PSD pentru functia de ministru de Interne dupa ce Carmen Dan si-a dat demisia din functie. in varsta de 61 de ani, Moga este de profesie inginer, absolvent al Colegiului.

Carmen Dan si-a dat demisia din functia de ministru de Interne

Carmen Dan si-a dat demisia din functia de ministru de Interne. Stire in curs .

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )