Libnet.ro
UNICEF

08:15

Senatoarea grevista Cristiana Anghel vrea gratierea pedepselor sub 2 ani

Adevărul Adevărul,
Senatoarea grevista Cristiana Anghel vrea gratierea pedepselor sub 2 ani

Senatoarea PC, Cristiana Anghel, este unica initiatoare a unui proiect de lege care readuce in prim-plan controversata tema a gratierii. Anghel a depus, saptamana trecuta, la Senat, un proiect de lege care stipuleaza ca pedepsele de pana la doi ani sa fie gratiate. Gratierea este definita ca actul de clementa prin care infractorii sunt iertati de executarea efectiva a pedepsei, insa cazierul lor ramane patat. continuă pe Adevărul

Senatoarea grevista vrea gratierea pedepselor sub 2 ani

Senatoarea PC, Cristiana Anghel, este unica initiatoare a unui proiect de lege care readuce in prim-plan controversata tema a gratierii. Anghel a depus, saptamana trecuta, la Senat, un proiect de lege care stipuleaza ca pedepsele de pana la doi ani sa fie gratiate. Gratierea este definita ca actul de clementa prin care infractorii sunt iertati de executarea efectiva a pedepsei, insa cazierul lor ramane patat.

Senatoarea PC Cristiana Anghel propune lege de gratiere a pedepselor de pana la 2 ani de inchisoare

Senatoarea PC Cristiana Anghel a initat un proiect de lege, depus pe 13 iunie la Senat, care prevede gratierea pedepselor cu inchisoarea de pana la doi ani inclusiv, exceptie facand persoanele care au savarsit.

Senatoarea PC Cristiana Anghel propune o lege de gratiere a pedepselor de pana la 2 ani de inchisoare

Senatoarea PC, Cristiana Anghel, a depus, saptamana trecuta, la Senat, un proiect de lege care stipuleaza ca pedepsele cu inchisoarea de pana la doi ani inclusiv sa fie gratiate, exceptie facand persoanele care au savarsit infractiuni precum omor, lovituri sau vatamari cauzatoare de moarte, act sexual cu minor.

Senatoarea PC Cristiana Anghel propune o lege de gratiere a pedepselor de pana la 2 ani de inchisoare

Senatoarea PC Cristiana Anghel a initat un proiect de lege, depus pe 13 iunie la Senat, care prevede gratierea pedepselor cu inchisoarea de pana la doi ani inclusiv, exceptie facand persoanele care au savarsit infractiuni precum omor, lovituri sau vatamari cauzatoare de moarte, act sexual cu minor. De asemenea, initiativa prevede ca se gratiaza cu o treime pedepsele cu inchisoarea intre 2 si 5 ani inclusiv si cu o patrime pedepsele cu inchisoarea intre 5 si 8 ani inclusiv.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2465 seconds )