Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un senator american cere investigarea tranzactiei prin care proprietarul PRO TV a fost cumparat de Petr Kellner: Submineaza interesele SUA. El si companiile sale au sprijinit activitatile maligne ale Chinei

B1 B1,
Un senator american cere investigarea tranzactiei prin care proprietarul PRO TV a fost cumparat de Petr Kellner: Submineaza interesele SUA. El si companiile sale au sprijinit activitatile maligne ale Chinei

Senatorul american Marco Rubio a cerut autoritatilor americane sa investigheze vanzarea Central European Media Enterprises, proprietarul PRO TV, catre PPF, grupul detinut de miliardarul ceh Petr Kellner, pe motiv. continuă pe B1

Un senator american cere examinarea tranzactiei prin care Petr Kellner a cumparat PRO TV

Senatorul republican Marco Rubio a cerut autoritatilor de la Washington sa examineze tranzactia prin care cel mai bogat om de afaceri din Cehia, Petr Kellner, a cumparat grupul Central European Media Enterprises CME), care detine PRO TV, sustinand ca afecteaza interesele SUA in Europa Centrala si de Est, prin prisma unor presupuse legaturi ale miliardarului ceh cu China si Huawei, conform Profit. ro.

Vanzarea Pro TV catre miliardarul ceh Petr Kellner, contestata. Un senator american cere examinarea tranzactiei: Afecteaza interesele SUA

Senatorul republican Marco Rubio a cerut autoritatilor de la Washington sa examineze tranzactia prin care cel mai bogat om de afaceri din Cehia, Petr Kellner, a cumparat grupul Central European Media Enterprises CME), care detine Pro TV, sustinand ca afecteaza interesele SUA, scrie News. ro.

10 metode recomandate de medici prin care poti evita contactarea coronavirusului

Datorita epidemiei ce a luat amploare si in Italia de curand, medicii pun la dispozitia cetatenilor romani 10 metode prin care acestia pot evita o noua infectie. Specialistii sustin ca aceste sfaturi sunt esentiale si eficiente pentru coronavirus. 10 metode recomandate de medici prin care poti evita contactarea coronavirusului Medicii au tras un semnal de .

Cum sunt cheltuiti banii tai. USR a lansat platforma Open Budget Bucuresti, prin care bucurestenii pot vedea unde se duce banul public. Nasui: E cheltuit intr-un mod opac (VIDEO)

USR a lansat proiectul Open Budget Bucuresti, o platforma online prin care orice cetatean al Capitalei poate vedea intr-un mod inteligibil si transparent cum este organizat bugetul public, atat din punct de.

Traian Basescu renunta la Primaria Capitalei. Planul prin care vrea sa o invinga totusi pe Gabriela Firea

La putina vreme dupa ce Ludovic Orban a anuntat sustinerea pentru Nicusor Dan in cursa pentru Primaria Bucurestiului, Traian Basescu, europarlamentar PMP, a anuntat astazi ca se retrage din cursa. Fostul primar al Bucurestiului e optimist in ce priveste candidatura lui Nicusor Dan la primarie si spune ca mizeaza pe coalizarea tuturor partidelor de Dreapta .

CNA: Radiodifuzorii vor transmite un spot informativ prin care populatia sa fie prevenita cu privire la infectia cu coronavirus

Consiliul National al Audiovizualului CNA), intrunit astazi intr-o sedinta extraordinara la solicitarea Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a aprobat difuzarea unui spot informativ prin care populatia sa fie prevenita cu privire la infectia cu coronavirus.

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Yves Rocher preia Sabon Holdings

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care compania franceza Laboratoires de Biologie Vegetale Yves Rocher a preluat Sabon Holdings SRL, a anuntat, luni, autoritatea de concurenta.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )