Libnet.ro
UNICEF

07:45

Un senator PSD cere ca Planul National de Redresare si Rezilienta sa intre in Parlament: PNRR este al intregii tari, nu doar al guvernarii si clientelei lor!

Adevărul Adevărul,
Un senator PSD cere ca Planul National de Redresare si Rezilienta sa intre in Parlament: PNRR este al intregii tari, nu doar al guvernarii si clientelei lor!

Dupa ce Parlamentul European a adoptat Mecanismul de Redresare si Rezilienta prin care Romania poate primi 80 de miliarde de euro, senatorul PSD Alfred Laurentiu Mihai a propus ca planul sa intre in dezbatere si aprobare in Parlament. Senatorul spune ca ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene Cristian Ghinea a transmis deja ca aprobarea va fi in Guvern. continuă pe Adevărul

CNIPMMR Antreprenorii propun 13 programe pentru Planul National de Redresare si Rezilienta

Mediul de afaceri din tara noastra trebuie sa se implice in procesul de elaborare si implementare a Planului National de Redresare si Rezilienta PNRR), mai ales ca multe companii au fost afectate de pandemia Covid-19, a afirmat, ieri, Florin Jianu, presedintele Consiliului National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR).

PSD cere eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor. Marcel Ciolacu: Nesimtire!

PSD cere eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor. Marcel Ciolacu, presedintele partidului, a facut anuntul pe Facebook si totodata, a lansat un mesaj virulent la adresa PNL si USR PLUS. Guvernul.

Ciolacu, dupa discutiile cu oficialii europeni despre PNRR: Planul de redresare trebuie sa reprezinte o viziune moderna pentru dezvoltarea Romaniei

Marcel Ciolacu a declarat, dupa discutiile din ultimele doua zile cu mai multi oficiali europeni, ca acestia au salutat propunerea PSD referitoare la un consens national asupra Planului National de Redresare si Rezilienta PNRR) si au sustinut ideea ca fondurile trebuie cheltuite corect si transparent si, in acelasi timp, planul de redresare sa reprezinte o viziune cu adevarat moderna pentru dezvoltarea Romaniei.

Premierul Florin Citu, intrevedere cu presedintele Parlamentului European la Bruxelles. Au despre gestionarea pandemiei, vaccinarea anti-COVID si Planul National de Relansare si Rezilienta

Premierul Florin Citu se afla in vizita la Bruxelles, acolo unde a avut o intrevedere cu presedintele Parlamentului European, David Sassoli. Cei au discutat despre principalele teme de pe agenda europeana, cu.

Senator PSD: Studentii primesc dispret din partea Executivului. PNL si USR-PLUS guverneaza intr-o maniera mizerabila, cu taieri peste taieri

Senatorul PSD, Calin Gheorghe Maties, a afirmat ca prin propunerea de renuntare a gratuitatii calatoriilor cu trenul pentru studenti, Guvernul format din PNL si USR-PLUS arata ca nu pune deloc pret pe aceasta categorie care contribuie la dezvoltarea Romaniei.

Bugetul pe 2021, bomba cu ceas. Un senator PSD spune ca nu se vor mai acorda vouchere de vacanta: E un buget de austeritate

Proiectul de buget poe 2021, despre care premierul Florin Citu a spus ca este finalizat, ar putea contine prevederi care presupun eliminarea acordarii in acest an a voucherelor de vacanta, dupa cum a afirmat luni senatorul PSD Stefan Radu Oprea.

PSD cere in Parlament majorarea alocatiilor pentru copii: Daca nu sunt bani pentru copii, atunci pentru ce sa fie bani?

PSD forteaza marti, in Parlament, majorarea alocatiilor cu 20%, incepand din septembrie. Social-democratii cer liberalilor si Guvernului sa-si asume si sa aplice promisiunile din campania electorala privind aceste majorari.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )