Libnet.ro
UNICEF

23:15

Senator PSD, dupa esecul de la Referendum: Romania nu a trecut testul prin care putea sa arate ca-i pasa de valorile morale

Adevărul Adevărul,
Senator PSD, dupa esecul de la Referendum: Romania nu a trecut testul prin care putea sa arate ca-i pasa de valorile morale

Senatorul PSD de Gorj, Florin Carciumaru, a postat un mesaj pe contul de Facebook, dupa esecul de la Referendumul pentru redefinirea casatoriei in Constitutie. continuă pe Adevărul

Lider PSD, dupa referendum: Romania nu a trecut testul prin care putea sa arate ca ii pasa de valorile morale, de familie si de traditia crestina

Romania nu a trecut testul prin care putea sa arate ca ii pasa de valorile morale, de familie si de traditia crestina, sustine Florin Carciumaru, presedintele PSD Gorj, dupa esecul de la.

Dupa ESECUL de la referendum, se cere introducerea EDUCATIEI SEXUALE in scoli

Dupa esecul referendumului pentru familie, Consiliul Tineretului din Romania cere introducerea educatiei sexuale in scoli. Consiliul saluta semnalul pro-european al romanilor, care au boicotat.

Deputatul PSD Catalin Radulescu, dupa esecul de la referendum: Sunt suparat pe poporul roman

Deputatul PSD Catalin Radulescu se declara suparat pe poporul roman pentru esecul referendumului pentru familie, criticand si PSD si Biserica, despre care a spus ca ar fi trebuit sa se implice mai mult, dar.

REZULTATE REFERENDUM PENTRU FAMILIE. Liviu Dragnea, atacat dupa esecul de la referendum

Rezultatul referendumului reprezinta masura neincrederii pe care romanii o au fata de clasa politica, spune Mihai Chirica, primarul din Iasi. Pe de alta parte, arata.

Reactia Bisericii Catolice din Romania dupa esecul referendumului: Reafirmam CU TARIE ca la temelia familiei se afla casatoria liber consimtita dintre un barbat si o femeie

Biserica Catolica din Romania reactioneaza dupa esecul referendumului privind redefinirea familiei in Constitutie. intr-un mesaj transmis duminica seara, Biserica Catolica, reafirma cu tarie, prin vocea.

Parinte, e momentul sa va retrageti la manastire, spre iertarea pacatelor si indreptarea mintii! Apel DUR catre Mitropolitul Banatului, dupa esecul referendumului

Dupa esecul de la referendumul pentru familie, Mitropolitului Banatului, Parintele Ioan Selejan, i se cere sa se retraga la manastire. Semnatarul scrisorii este Vasile Popovici, profesor la Universitatea de.

Robert Negoita, critici dure dupa esecul referendumului: Nicio persoana rupta de realitatea comunitatii nu va putea fi cu adevarat lider

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a lansat critici dure dupa esecul referendumului pentru familie. Un lider este acela care reuseste sa convinga oamenii sa il urmeze in proiecte, in activitati si idei. Dar.

Andronescu, despre referendum: S-au cheltuit o groaza de bani

Ecaterina Andronescu a declarat ca trebuie facuta o analiza temeinica in PSD, dupa esecul de la referendum. Senatorul a precizat, totusi, ca PSD nu s-a implicat in campania pentru consultarea populara pentru.

REFERENDUM FAMILIE 2018. inca un senator PSD a votat pentru familia traditionala: Sper sa puna capat razboiului dintre romani si romani.

Senatorul PSD Liviu Pop, fost ministru al Educatiei, a declarat sambata, la iesirea de la urne, ca a votat pentru familie, pentru familia traditionala. Pentru familie, familia traditionala,.

Dan Barna, despre referendum: Romania este o natiune toleranta, care a refuzat sa faca pasi inapoi

Liderul USR, Dan Barna, a avut o prima reactie, dupa ce BEC a anuntat o prezenta extrem de mica la referendumul privind familia traditionala. El a spus ca Romania de luni va fi aceeasi ca Romania de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )