Libnet.ro
UNICEF

01:05

Senator PSD, semn obscen si violente in plenul Parlamentului. Tit Liviu Brailoiu este iubitul consilierei care a insultat protestatarii numindu-i putori

Adevărul Adevărul,
Senator PSD, semn obscen si violente in plenul Parlamentului. Tit Liviu Brailoiu este iubitul consilierei care a insultat protestatarii numindu-i putori

Senatorul constantean Tit Liviu Brailoiu a facut un semn obscen in Parlament in timpul discursului presedintelui Klaus Iohannis. Tot el l-a bruscat pe deputatul USR care filma grupul alesilor PSD care au parasit sala. Brailoiu 52 ani) este iubitul consilierei judetene PSD Sabrina Nedelcu de la Constanta, cea care a insultat protestatarii numindu-i putori. continuă pe Adevărul

Senator PSD, semn obscen si violente in plenul Parlamentului. Tit Liviu Brailoiu este iubitul consilierei care a numit protestatarii putori

Senatorul constantean Tit Liviu Brailoiu a facut un semn obscen in Parlament in timpul discursului presedintelui Klaus Iohannis. Tot el l-a bruscat pe deputatul USR care filma grupul alesilor PSD care au parasit sala. Brailoiu 52 ani) este iubitul consilierei judetene PSD Sabrina Nedelcu de la Constanta, cea care a insultat protestatarii numindu-i putori.

VIDEO |Un senator PSD a facut un semn obscen in timpul discursului lui Iohannis

Senatorul PSD Liviu Tit Brailoiu a aratat cu degetul mijlociu in timp ce iesea din sala unde presedintele Klaus Iohannis sustinea un discurs. Gestul sau a fost surprins de catre un parlamentar USR, ce a postat filmuletul pe contul sau de pe Facebook, dar si pe pagina USR Maramures.

Semn OBSCEN in Parlament. Un senator PSD, gest INEXPLICABIL la adresa unui coleg de la USR (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis s-a prezentat, marti, in fata Parlamentului pentru a avea un discurs in fata parlamentarilor. Printre subiectele abordate a fost si cel legat de ordonantele adoptate de.

VIDEO. Scandal in Parlament. Senator PSD, catre parlamentar USR: Ma idiotule, mai termina, ma, cu institutia publica. Nu mai filma

Gesturi incredibile in Parlamentul Romaniei. Un deputat USR a fost bruscat si injurat de mai multi parlamentari PSD, pe holurile parlamentului, pentru ca ii filma.

Ati obosit deja? Ghinion!. Klaus Iohannis, catre parlamentarii PSD care au parasit plenul in timpul discursului sau din Parlament (VIDEO)

Parlamentarii PSD au parasit plenul Parlamentului in timpul discursului sustinut de presedintele Klaus Iohannis, dupa ce seful statului i-au acuzat ca au venit in campanie cu un program de guvernare ar.

Presedintele Klaus Iohannis se va adresa in plenul Parlamentului. Se anunta o sedinta cu scandal. Care e motivul

Presedintele Klaus Iohannis va sustine un discurs, in plenul comun al Camerei Deputatilor si al Senatului, incepand cu ora 12. Interventia presedintelui se va referi la modificarea Codurilor Penale, la miscarile de Strada care au avut loc de la adoptarea ordonantei 13, dar si la Referendumul declansat de Iohannis. PSD a adus zeci de persoane din organizatia de tineret a partidului pentru a asista la eveniment.

Motiunea de cenzura este citita in plenul Parlamentului, luni, de la ora 12.00

Motiunea de cenzura a PNL si USR impotriva Guvernului Grindeanu va fi citita luni, la ora 12. 00, in sedinta de plen comun al Camerei Deputatilor si Senatului, iar votul final sa fie dat numai dupa adoptarea bugetului de stat pe 2017, au decis, miercuri, Birourile Permanente Reunite. Grindeanu crede ca majoritatea PSD-ALDE isi va proba soliditatea, in timp ce presedintele PNL, Raluca Turcan, spera ca motiunea va fi votata si de social-democrati.

Proiectul Legii bugetului, dezbatut, luni, in plenul Parlamentului

Plenul comun al Parlamentului se va reuni, luni, incepand cu ora 13. 00, pentru a dezbate si aproba proiectul Legii bugetului de stat si proiectul Legii bugetului asigurarilor sociale de stat pentru anul 2017.

Cei 600.000 de protestatari care au iesit, duminica, in strada au fost aplaudati in Plenul Parlamentului pentru ca au determinat guvernul sa abroge OUG 13

Cei peste 600. 000 de mii de protestatari care au iesit, in strada, in Bucuresti si in tara au fost aplaudati, luni, in sedinta de plen a Parlamentului pentru ca au determinat guvernul Grindeanu sa abroge OUG pentru modificarea Codului penal si a celui de procedura penala.

Motiunea de cenzura Guvernul Grindeanu - Guvernul sfidarii nationale este citita, luni, in plenul Parlamentului. Predoiu: Cetateanul a fost mintit de cei carora le-a acordat votul de incredere

Motiunea de cenzura Guvernul Grindeanu - Guvernul sfidarii nationale. Nu legalizati furtul in Romania, depusa de PNL impotriva Cabinetului Grindeanu, semnata si de USR, este citita, luni, in sedinta de plen comun a Parlamentului, incepand cu ora 12. Votul final urmeaza sa fie dat dupa adoptarea bugtului de stat pentru 2017.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )