Libnet.ro
UNICEF

13:00

Un senator UDMR le-ar fi spus politistilor de la Rutiera ca are coronavirus, atunci cand l-au oprit in trafic

Antena3 Antena3,
Un senator UDMR le-ar fi spus politistilor de la Rutiera ca are coronavirus, atunci cand l-au oprit in trafic

Un senator UDMR care a fost oprit in trafic de politisti, pentru ca circula cu viteza, este acuzat ca le-ar fi spus agentilor ca are coronavirus si ca se grabeste sa ajunga la Bucuresti. continuă pe Antena3

Ca sa scape de amenda pentru viteza, un senator UDMR le-a spus politistilor ca se duce sa se testeze de coronavirus

Prins cu viteza in trafic, senatorul UDMR Tanczos Barna le-ar fi spus politistilor ca are coronavirus. insa, cand au verificat la DSP, politistii au descoperit ca parlamentarul nu facuse testul niciodata. Nu l-am mintit, i-am spus ca s-ar putea sa fiu pozitiv si ma duc la Bucuresti sa fac test, a spus Tanczos Barna la Digi24.

Tanczos Barna, amendat pentru viteza. Surse: Le-ar fi zis politistilor ca are coronavirus Senatorul UDMR: Am spus textual ca ma duc doar sa fac testul

Senatorul UDMR Tanczos Barna a declarat ca, pe 14 martie, a fost prins conducand cu viteza si amendat, desi le-a spus politistilor ca se grabeste sa-si faca testul pentru coronavirus, dat fiind ca un coleg.

Un barbat din Campia Turzii risca sa ajunga dupa gratii dupa ce a sunat la 112 si a mintit ca are coronavirus

Un barbat de 52 de ani din Campia Turzii s-a ales ccu dosar penal dupa ce a sunat la 112 si a anuntat ca este infectat cu noul coronavirus, desi nu avea nicio afectiune. Acesta este cercetat acum pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )