Libnet.ro
UNICEF

01:05

Senatorii au aprobat legea privind pensiile functionarilor publici

România Liberă România Liberă,
Senatorii au aprobat legea privind pensiile functionarilor publici

Senatul a adoptat, luni, proiectul de lege prin care functionarii din Parlament ar urma sa primeasca o pensie de serviciu in cuantum de 80% din media veniturilor brute realizate in ultimele 12 luni inainte de data pensionarii, . continuă pe România Liberă

Proiectul de lege privind pensiile functionarilor publici parlamentari, adoptat de Senat

Senatul a adoptat luni proiectul de lege prin care functionarii din Parlament ar urma sa primeasca o pensie de serviciu in cuantum de 80% din media veniturilor brute realizate in ultimele 12 luni inainte de data.

Proiectul de lege referitor la pensiile functionarilor publici parlamentari, adoptat de Senat

Senatul a adoptat luni proiectul de lege prin care functionarii din Parlament ar urma sa primeasca o pensie de serviciu in cuantum de 80% din media veniturilor brute realizate in ultimele 12 luni inainte de data pensionarii.

Legea privind acordarea voucherelor pentru vacanta a fost promulgata de Klaus Iohannis

Legea privind acordarea voucherelor pentru vacanta a fost promulgata luni de presedintele Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat al Administratiei prezidentiale. Actul normativ prevede ca angajatii din sistemul.

Presedintele a promulgat Legea privind acordarea voucherelor pentru vacanta

Legea privind acordarea voucherelor pentru vacanta a fost promulgata, luni, de presedintele Klaus Iohannis, in cadrul acesteia fiind prevazut ca angajatii, din sistemul public si din sistemul privat, sa primeasca vouchere de vacanta, in limita a 6 salarii medii pe economie, acestea putand fi folosite doar in turismul romanesc.

Legea privind parlamentarii incompatibili, ADOPTATA de senatori

Senatul a votat luni, cu cu 86 de voturi pentru, 43 de voturi impotriva, proiectul de lege referitor la incompatibilitati privind calitatea de parlamentar cu functii de conducere in cadrul societatilor comerciale.

Legea privind RESTITUIREA IMOBILELOR luate abuziv a fost MODIFICATA

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, noua forma a Legii 165/2013 privind masurile pentru finalizarea procesului de restituire, in natura sau prin echivalent, a imobilelor preluate in mod abuziv de comunisti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )