Libnet.ro
UNICEF

23:00

Senatorii au decis: Rudele cadrelor medicale decedate din cauza COVID-19 vor primi pensie de urmas

Antena3 Antena3,
Senatorii au decis: Rudele cadrelor medicale decedate din cauza COVID-19 vor primi pensie de urmas

Senatorii au votat, miercuri, proiectul PSD care prevede acordarea pensiei de urmas rudelor cadrelor medicale decedate din cauza COVID-19. Pensia pe care o vor primi de la stat este 75% din salariul pe care cadrul medical il avea in momentul decesului. continuă pe Antena3

Senatorii au decis: Rudele cadrelor medicale decedate din cauza COVID-19 vor primi pensie de urmas

Senatorii au votat, miercuri, proiectul PSD care prevede acordarea pensiei de urmas rudelor cadrelor medicale decedate din cauza COVID-19, potrivit Mediafax. Pensia pe care o vor primi de la stat este 75% din salariul pe care cadrul medical il avea in momentul decesului.

Pensiile de urmas pentru copiii cadrelor medicale decedate din cauza coronavirusului, discutate azi de Senat

Propunerea legislativa a unor parlamentari PSD prin care se acorda pensie de urmas copiilor cadrelor medicale decedate in lupta cu coronavirusul figureaza la primul punct al ordinii de zi a sedintei Senatului de miercuri, care incepe la ora 13.

Pensiile de urmas pentru copiii cadrelor medicale decedate din cauza coronavirusului, pe ordinea de zi a Senatului

Comitetul liderilor grupurilor parlamentare a hotarat, ca miercuri, sa se desfasoare, prin mijloace electronice, o sedinta de plen a Senatului, pe ordinea de zi fiind inclusa, printre altele, propunerea legislativa a unor parlamentari PSD prin care se acorda pensie de urmas copiilor cadrelor medicale decedate in lupta cu coronavirusul, transmite Agerpres.

SENAT: Proiectul privind pensia urmasilor cadrelor medicale decedate in urma Covid, pe ordinea de zi a plenului

Senatul va hotari, miercuri, intr-o sedinta de plen care se va desfasura prin mijloace electronice, propunerea legislativa a unor parlamentari PSD care prevede acordarea unei pensii de urmas copiilor cadrelor medicale decedate in lupta cu noul coronavirus.

Senat: Proiectul privind pensia urmasilor cadrelor medicale decedate in urma Covid, pe ordinea de zi a plenului

Senatul ar putea dezbate si vota, miercuri, intr-o sedinta de plen care se va desfasura prin mijloace electronice, propunerea legislativa a unor parlamentari PSD care prevede acordarea unei pensii de urmas copiilor cadrelor medicale decedate in lupta cu noul coronavirus, scrie Agerpres. Potrivit proiectului pentru recunoasterea meritelor personalului medical participant la actiuni medicale impotriva Covid-19, la decesul unui cadru medical, Ministerul Sanatatii acorda familiei acestuia sau persoanei care a suportat cheltuielile ocazionate de deces, dupa caz, un ajutor suplimentar in cuantum de doua salarii medii pe economie.

Banicioiu, de Ziua Mondiala a Sanatatii: Sa le multumim tuturor cadrelor medicale pentru ceea ce fac in fiecare zi. Sunt eroii zilelor noastre

Nicolae Banicioiu, fost ministru al Sanatatii in Guvernul Ponta, a adresat un mesaj de multumire la adresa tuturor cadrelor medicale, cu ocazia Zilei Mondiale a Sanatatii.

Primul deces din cauza coronavirusului in randul personalului medical - un ambulantier de 53 de ani din Suceava

Primul deces din cauza coronavirusului in randul personalului medical din Romania a fost anuntat marti seara de catre autoritati. Este vorba despre un ambulantier de 53 de ani de la Serviciul de Ambulanta Judetean din Suceava. in prezent, 699 de cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus. Barbatul lucra de peste 20 de ani la Ambulanta Suceava, alaturi de tatal sau.

inca sase persoane au murit din cauza coronavirusului. Bilantul deceselor in Romania urca la 168

Inca sase decese din cauza coronavirusului in Romania au fost anuntate luni seara, astfel ca bilantul urca la 168. in cazul unuia dintre pacienti, un barbat internat la spitalul Judetean Botosani, au fost recoltate probe pentru COVID la o zi de la deces, dupa ce in sectia in care era internat s-au confirmat cu coronavirus pacienti si cadre medicale.

DIN CAUZA IMPACTULUI ECONOMIC AL CORONAVIRUSULUI Americanii se tem pentru locurile lor de munca si plata ratelor bancare

Americanii se pregatesc pentru pierderea locurilor de munca si reducerea cheltuielilor si sunt mai pesimisti in privinta capacitatii lor de a-si plati facturile, din cauza impactului economic al pandemiei de coronavirus, potrivit datelor publicate, luni, de Rezerva Federala din New York Fed NY).

inca 8 persoane, intre care 5 pacienti internati la Suceava, au murit din cauza coronavirusului. Bilantul deceselor a ajuns la 176

Inca 8 persoane, intre care 5 internate la Spitalul Judetean Suceava, au murit din cauza coronavirusului. Bilantul deceselor provocate de COVID-19 a ajuns la 176. Luni, in Romania au fost anuntate 25 de decese din cauza coronavirusului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )