Libnet.ro
UNICEF

20:15

Senatorii au eliminat din Legea privind combaterea spalarii banilor orice referire la persoanele expuse politic

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Senatorii au eliminat din Legea privind combaterea spalarii banilor orice referire la persoanele expuse politic

Politicienii romani se declara indignati de faptul ca sunt considerati persoane cu risc si sustin ca sunt deasupra oricaror suspiciuni de criminalitate financiara. Din aceasta cauza, senatorii au decis sa elimine din proiectul de Lege. continuă pe Wall-Street Ro

Proiect de lege pentru prevenirea si combaterea spalarii banilor, adoptat

Senatul a adoptat astazi o propunere legislativa privind prevenirea, combaterea spalarii banilor si finantarii terorismului, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, cu amendamente admise, transmite Agerpres.

Autoritatile romane - chemate la Bruxelles, pe tema Directivei privind prevenirea spalarii banilor

Reprezentanti ai Guvernului vor discuta, maine, la Bruxelles, pe tema calendarului de transpunere in legislatia noastra a Directivei UE, privind prevenirea spalarii banilor sau finantarii terorismului, potrivit unui document trimis de Ministerul Afacerilor Externe catre Presedintele Senatului Calin-Popescu Tariceanu, obtinut de ziarul BURSA.

Modificarile unui articol din Legea pentru combaterea prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie ajung astazi pe masa CCR

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) discuta, marti, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis referitoare la modificarea unui articol din Legea pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie, transmite Agerpres.

Legea impotriva spalarii banilor a trecut de senat cu amendamente ofensatoare

Legea impotriva spalarii banilor a fost adoptata in senat in decursul serii de luni. Din pacate, multe dintre amendamentele votate nu au fost agreate de senat si au suparat opozitia anti-PSD. inainte sa ajunga in camera deputatillor,proiectul de lege al Guvernului privind prevenirea si combatarea spalarii banilor a trecut in urma cu cateva ore de [] .

Senatul a adoptat proiectul legii contra spalarii banilor cu amendamente neagreate de Guvern si contestate de Opozitie. Premierul Dancila si ministrii Toader si Negrescu merg la Bruxelles, cu caciula-n mna

Senatul a adoptat, luni seara, ca prima camera sesizata, proiectul de lege al Guvernului privind prevenirea si combatarea spalarii banilor, insa cu o serie de amendamente neagreate de Guvern si contestate de Opozitie. Premierul Viorica Dancila, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, precum si ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, vor merge, intr-o delegatie guvernamentala, la Bruxelles, miercuri. Negrescu va avea o intrevedere cu comisarul european pentru Justitie, Vera Jourova, pe tema legii combaterii spalarii banilor, potrivit unui nou document intrat in posesia HotNews. ro. Romania are slabe sanse sa evite o condamnare, dupa ce pe 29 august 2018 CE a depus la Curtea de Justitie a UE actiunea impotrva tarii noastre pentru ca Bucurestiul nu a transpus in legislatia nationala directiva privind combaterea spalarii banilor.

Europarlamentar PNL: Romnia risca penalitati suplimentare n justitia UE, din cauza modificarilor Senatului la proiectul de lege contra spalarii banilor

Modificarile adoptate de majoritatea PSD-ALDE din Senat asupra proiectului de lege privind prevenirea si combaterea spalarii banilor ar putea determina Curtea de Justitie a Uniunii Europene sa adauge penalitati financiare impotriva Romaniei, ca urmare a netranspunerii in totalitate a unei directive europene in acest domneiu, avertizeaza, marti, europralamentarul Siegfried Muresan PNL/PPE), purtator de cuvant al Partidului Popular European.

CCR respinge ultima sesizare a lui Iohannis pe legea privind statutul magistratilor. Seful statului, obligat sa o promulge

Curtea Constitutionala a Romaniei a decis, marti, ca sunt constitutionale modificarile aduse Legii privind Statutul judecatorilor si procurorilor, dupa ce a respins sesizarea presedintelui Klaus Iohannis, au declarat pentru AGERPRES surse din cadrul.

Legea privind reducerea numarului de parlamentari la 300, adoptata tacit de Senat

Eugen Tomac, presedintele PMP, a anuntat ca Senatul a adoptat tacit initiativa PMP privind reducerea numarului de parlamentari la 300, creandu-se astfel contextul pentru punerea in aplicare a rezultatului referendumului pe aceasta tema din 2009.

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )