Libnet.ro
UNICEF

17:45

Senatorul Daniel Zamfir a fost EXCLUS din PNL: Frustrari ale presedintelui Ludovic Orban (VIDEO)

B1 B1,
Senatorul Daniel Zamfir a fost EXCLUS din PNL: Frustrari ale presedintelui Ludovic Orban (VIDEO)

Biroul Executiv National al PNL a decis miercuri excluderea din partid a senatorului Daniel Zamfir. Decizia a fost luata cu 25 de voturi pentru, doua impotriva si doua nule. Printre cei care i-au luat apararea s-. continuă pe B1

Daniel Zamfir, primele declaratii dupa ce a fost exclus din PNL: Mi s-a spus ca am deviat de la linia partidului

Daniel Zamfir a facut o serie de declaratii dupa ce a fost exclus din PNL. El spune ca legile pe care le-a propus ar sta la baza deciziei de excludere din partid. Am vazut ca motivele care au stat la.

Ludovic Orban planuieste excluderea unui om important din PNL

Antena 3 a aflat in exclusivitate ca Ludovic Orban ar fi dat ordinul sa fie mazilit senatorul Daniel Zamfir, din cauza valurilor pe care le-a facut cu legea plafonarii dobanzilor si cu legea leasingului care este.

Alina Gorghiu critica decizia PNL de a-l exclude din partid pe Daniel Zamfir

Fostul presedinte al PNL Alina Gorghiu critica decizia conducerii formatiunii liberale de a-l exclude din partid pe senatorul Daniel Zamfir. A fi pacat ca PNL sa piarda inca un parlamentar, mai ales ca recen.

Ludovic Orban il ataca dur pe Daniel Zamfir, dupa ce l-a exclus din partid. Nu cred ca in PNL are loc o persoana care este sustinuta de PSD

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declansat un atac extrem de dur la adresa senatorului Daniel Zamfir, dupa ce Biroul Executiv al liberalilor a decis excluderea celui din urma din partid. Orban sustine ca la baza.

Alina Gorghiu critica propunerea de excludere a lui Daniel Zamfir din PNL. Partidul nu e in pozitia de a pierde oameni

Senatorul PNL Alina Gorghiu critica decizia Biroului Executiv al liberalilor de a propune excluderea din partid a lui Daniel Zamfir. Ea spune ca nu a sustinut aceasta decizie si considera ca PNL nu se afla in.

Alina Gorghiu, despre excluderea lui Daniel Zamfir: Sper sa nu se concretizeze

Senatorul PNL Alina Gorghiu a declarat, miercuri, ca nu a sustinut excluderea lui Daniel Zamfir din .

Ludovic Orban va cere excluderea lui Daniel Zamfir din PNL. Nu cred ca exista articol din statut care sa nu fi fost incalcat de Zamfir

Presedintele PNL Ludovic Orban a anuntat miercuri ca va propune excluderea din partid a senatorului Daniel Zamfir la sedinta Biroului Executiv de saptamana viitoare.

UPDATE Biroul executiv al PNL a votat pentru excluderea lui Daniel Zamfir din partid

Biroul Executiv al PNL a votat miercuri pentru excluderea senatorului Daniel Zamfir din partidul. Propunerea de excludere a fost facuta de presedintele PNL, Ludovic Orban, si a primit 25 de voturi pentru si doar 2 impotriva, potrivit unor surse politice. Daniel Zamfir: Motivele excluderii mele din PNL vin si din afara partidului.

Ludovic Orban cere excluderea lui Daniel Zamfir din PNL

Presedintele PNL Ludovic Orban va cere in aceasta dupa amiaza, in sedinta Biroului Executiv al partidului BEx), excluderea senatorului Daniel Zamfir.

Alina Gorghiu, despre propunerea de excludere a lui Daniel Zamfir din PNL: Sper sa nu se concretizeze

Alina Gorghiu, senator PNL, a afirmat miercuri ca nu a sustinut decizia de excluderii a lui Daniel Zamfir si ca spera ca aceasta propunere sa nu se concretizeze. Am avut o pozitie, alta decat aceea pe .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )