Libnet.ro
UNICEF

14:30

Senatorul Daniel Zamfir: Presiunea constanta pe care Mugur Isarescu a facut-o asupra Guvernului a dat roade

Antena3 Antena3,
Senatorul Daniel Zamfir: Presiunea constanta pe care Mugur Isarescu a facut-o asupra Guvernului a dat roade

Senatorul ALDE, Daniel Zamfir, a reactionat pe pagina sa de facebook in ceea ce priveste sustinerea Guvernului pentru un nou mandat al lui Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale. Potrivit senatorului,. continuă pe Antena3

SCANDAL in ALDE! Daniel Zamfir nu tine cont de Tariceanu si indeamna la revolta: Voi vota impotriva lui Mugur Isarescu, sper sa faca si altii la fel

Schimbarea radicala a lui Calin Popescu Tariceanu in privinta sustinerii lui Mugur Isarescu pentru un nou mandat la BNR starneste revolta in ALDE. Liderul grupului ALDE din Senat, Daniel Zamfir, a anuntat .

Mugur Isarescu, sustinut de coalitia de guvernare pentru un nou mandat de guvernator al BNR

Mugur Isarescu estesustinut de coalitia de guvernare pentru un nou mandat de guvernator al BNR. Confirmarea a venit din partea presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu. Mugur Isarescu are.

Cine este Mugur Isarescu. Lucruri mai putin stiute din tineretea guvernatorului BNR

Din 1990 si pana in prezent, Mugur Isarescu este de neclintit din functia de guvernator al Bancii Nationale a Romaniei. Dupa 23 de ani, este cea mai longeviva persoana aflata intr-o inalta functie a.

PRIVIND CONTINUAREA IN FUNCTIA DE GUVERNATOR AL BNR: Olguta Vasilescu nu il sustine pe Mugur Isarescu

Deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu, secretar al Camerei, a declarat astazi ca ea nu va vota pentru mentinerea, in continuare, a lui Mugur Isarescu in functia de guvernator al Bancii Nationale.

CALIN POPESCU-TARICEANU: Vom sustine reinnoirea mandatului lui Mugur Isarescu la BNR

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, astazi ca, in urma discutiei avute cu premierul Viorica Dancila, se va merge pe sustinerea lui Mugur Isarescu pentru reinnoirea mandatului acestuia de guvernator al Bancii Nationale a Romaniei.

Mugur Isarescu, un nou mandat la BNR. Guvernatorul are sustinerea PSD-ALDE

Mugur Isarescu ar putea sa primeasca un nou mandat de guvernator al Bancii Nationale a Romaniei BNR), el avand sustinerea PSD-ALDE, au declarat pentru G4Media. ro surse din partid. Informatia a fost confirmata de Calin Popescu Tariceanu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )