Libnet.ro
UNICEF

14:00

Senatorul Marius Isaila, condamnat definitiv la cinci ani si patru luni de inchisoare

Adevărul Adevărul,
Senatorul Marius Isaila, condamnat definitiv la cinci ani si patru luni de inchisoare

Senatorul PRU Marius Isaila fost PSD si UNPR) a fost condamnat definitiv joi de judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie la cinci ani si patru luni inchisoare in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta si fals in inscrisuri sub semnatura privata, informeaza Agerpres. continuă pe Adevărul

Procurorii DNA cer condamnarea deputatului Titi Holban la cinci ani de inchisoare, pentru trafic de influenta

Procurorii DNA au cerut instantei supreme condamnarea deputatului PSD Titi Holban la cinci ani de inchisoare, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta si in care la judecarea in fond a primit o pedeapsa de trei ani de inchisoare cu.

Cel mai sadic ucigas in serie din Romania a fost condamnat definitiv pentru a doua oara la inchisoare pe viata

Fanel Milea 53 de ani), originar din comuna braileana Viziru, a dat dovada de o salbaticie iesita din comun, acesta avand o placere diabolica in a lovi si viola batrane lipsite de aparare. Finalmente, victimele au fost ucise cu o bestialitate nemaiintalnita nici la executiile din Evul Mediu.

Barbat condamnat la 6 ani si patru luni de inchisoare dupa ce a violat si a sechestrat timp de trei zile o fata de 15 ani

Radu Bucur 56 ani) a primit 6 ani si patru luni de inchisoare pentru viol, lipsire de libertate si conducerea unui autoturism fara permis. Sentinta data de magistratii Curtii de Apel Brasov este definitiva.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )