Libnet.ro
UNICEF

19:00

Senatorul PSD Daniel Breaz candideaza pentru al treilea mandat de rector al Universitatii din Alba Iulia

Adevărul Adevărul,
Senatorul PSD Daniel Breaz candideaza pentru al treilea mandat de rector al Universitatii din Alba Iulia

Senatorul PSD, Daniel Breaz, este singurul candidat pentru functia de rector al Universitatii 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, la alegerile universitare din acest an. continuă pe Adevărul

Senatorul PSD Daniel Breaz, negocieri pentru trecerea la PNL - surse

Senatorul PSD Daniel Breaz si-ar fi negociat intrarea in PNL. Liberalii au nevoie si de parlamentari de la PSD pentru a avea cvorum luni, 24 februarie, la votul de investitura a Guvernului.

SURSE Senatorul PSD Daniel Breaz isi negociaza trecerea la PNL

Surse liberale sustin ca senatorul PSD Daniel Breaz si-a negociat cu PNL intrarea in acest partid. Liberalii au nevoie si de parlamentari de la PSD pentru a avea cvorum luni, 24 februarie, la votul de investitura a Guvernului.

VIDEO Bogdan Chiritoiu, despre OUG-ul care i-ar permite al treilea mandat la sefia Consiliului Concurentei: Restrictia la doua mandate era superflua. Lucrurile nu se schimba pe fond

Restrictia la doua mandate pentru conducerea Consiliului Concurentei era superflua. Pana la urma, Parlamentul daca nu vrea sa voteze o persoana, nu o voteaza. Pe fond lucrurile nu se schimba, a declarat marti Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, intrebat despre OUG-ul dat luna trecuta de Guvernul Orban, care elimina aceasta restrictie din legea concurentei si ii permite practic sa candideze pentru un nou mandat. Chiritoiu a dat ca exemplu situatia de la ASF, unde desi nu exista o astfel de limitare, niciun presedinte nu si-a terminat mandatul pana acum.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )