Libnet.ro
UNICEF

07:45

Senatorul PSD Serban Nicolae sustine ca Romania e tinta unui jaf al gulerelor albe

România Liberă România Liberă,
Senatorul PSD Serban Nicolae sustine ca Romania e tinta unui jaf al gulerelor albe

Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat vineri, la Oradea, ca Romania este victima unui jaf al gulerelor albe, care nu tine de legislatia romaneasca sau de actiunea guvernamentala. continuă pe România Liberă

Serban Nicolae (PSD): Romania e victima unui jaf al gulerelor albe / Oamenii bine informati si de buna credinta nu au motive sa mai protesteze

Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat vineri, la Oradea, ca Romania este 'victima unui jaf al gulerelor albe', acuzand multinationalele ca, desi raporteaza pierderi sau profit zero, au sedii foarte luxoase, un parc auto absolut spectaculos si fac team-buildinguri in cele mai cautate statiuni din Romania, potrivit Agerpres.

Serban Nicolae, atac la multinationale: Romania e victima unui jaf al gulerelor albe

Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat, vineri, ca Romania este victima unui jaf al gulerelor albe, mesajul fiind adresat multinationalelor care nu tin cont de legislatia romaneasca sau de actiunea guvernamentala.

On the road again! Serban Nicolae: Jefuitorii Romaniei sunt gulerele foarte albe, care organizeaza team-building-uri

In drum spre Gyula-Ungaria, unde le va face o vizita comunitatilor de romani de acolo, senatorul PSD Serban Nicolae a facut vineri un popas la filala partidului din Bihor, informeaza Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )