Libnet.ro
UNICEF

21:30

Senatorul republican Lindsey Graham: Donald Trump trebuie sa sanctioneze Rusia pentru ingerintele in alegerile din SUA

România Liberă România Liberă,
Senatorul republican Lindsey Graham: Donald Trump trebuie sa sanctioneze Rusia pentru ingerintele in alegerile din SUA

Presedintele SUA, Donald Trump, trebuie sa ia masuri impotriva Rusiei din cauza suspiciunilor privind ingerintele Moscovei in scrutinul prezidential american, cere senatorul republican Lindsey Graham, citat de site-ul agentiei Associated Press. continuă pe România Liberă

McCain, dupa atacurile dure ale lui Donald Trump impotriva presei critice la adresa sa: Asa incep dictatorii!

Senatorul republican John McCain a criticat atacurile presedintelui Donald Trump la adresa presei, observand ca dictaturile incep prin suprimarea presei libere. Trump nu pierde nicio ocazie sa atace presa care il critica, iar sambata chiar a numit cateva dintre cele mai mari ziare si televiziuni dusmanii poporului american, potrivit CNN. McCain este membru al partidului care l-a dus pe Trump la Casa Alba si fost candidat la presedintia SUA.

Senatorul John McCain il AVERTIZEAZA pe Donald Trump dupa atacurile la adresa presei: Asa incep dictatorii

Senatorul McCain a declarat ca presa libera a avut un rol decisiv in stabilirea ordinii internationale dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial a declarat intr-un interviu difuzat duminica de postul de.

Un istoric american prezice ca mandatul de presedinte al lui DONALD TRUMP va fi al doilea cel mai scurt din istorie: Va fi FORAT SA DEMISIONEZE in urmatoarele saptamani

Unul dintre cei mai bine cotati istorici americani sustine ca presedintia lui Donald Trump va fi, probabil, a doua cea mai scurta din toate timpurile, informeaza Business Insider. Profesorul Ronald L. Feinman.

Donald Trump a devenit tinta glumelor din nou! A fost aspru taxat dupa ce a lansat o informatie falsa despre un atac din Suedia (VIDEO-FOTO)

Presedintele american, Donald Trump a devenit tinta glumelor pe internet dupa ce sambata a furnizat o informatie falsa la mitingul sau dein Florida, conform careia Suedia a fost vizata de un atac.

VIDEO Donald Trump, tinta ironiilor pe internet dupa ce a declarat ca vineri seara a avut loc un atac in Suedia

Presedintele Donald Trump a sugerat, in mod fals, la mitingul sau de sambata, din Florida, ca Suedia a fost vizata de un atac terorist cu o seara mai devreme, ceea ce a starnit un val de consternare, dar si de ironie in tara nordica, relateaza News. ro citand Huffington Post.

Donald Trump, ironizat in mediul virtual, dupa ce a facut referiri la un atac terorist inexistent in Suedia. Fostul premier suedez: Atac terorist? Ce-a fumat?

Presedintele SUA, Donald Trump, nu a scapat de o avalansa de ironii in mediul online dupa ce a anuntat ca in Suedia a avut loc un atac terorist.

VIDEO. Serviciul Secret american a deschis o ancheta, dupa ce o piatra a fost aruncata spre masina presedintelui Donald Trump

Serviciul Secret american, cel care asigura protectia sefului statului, a deschis o ancheta dupa ce o piatra a fost aruncata spre coloana de automobile in care se afla presedintele Donald Trump.

Un obiect neidentificat a fost aruncat inspre coloana oficiala a lui Donald Trump: Autoritatile americane au deschis o ancheta

O ancheta a fost deschisa de Serviciile secrete americane care se ocupa de protectia lui Donald Trump dupa ce un obiect a fost aruncat spre convoiul liderului SUA in drum spre resedinta sa din Florida,.

Donald Trump nu renunta la politica sa America pe primul loc: Vom emite un nou ordin executiv exhaustiv pentru a ne proteja poporul

Presedintele american Donald Trump a anuntat, joi, sa saptamana viitoare va emite un nou ordin executiv menit sa protejeze poporul american, in conditiile in care interdictia temporara privind intrarea cetatenilor din sapte tari majoritar musulmane in Statele Unite este blocata in urma unei decizii a unei curti federale.

Donald Trump a fost DAT DE GOL. Cum arata de fapt liderul Americii (FOTO VIRAL)

A fost de ajuns o pala de vant pentru ca adevarul sa iasa la iveala! in timp ce intra in Casa Alba alaturi de premierul canadian Justin Trudeau, coafura lui Donald Trump s-a ridicat brusc si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )